|
Příspěvky uživatele - 144.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 3.6.2009 Pro 3.83. Přesto že jsem ten, který si nevyzkoušený stroj z internetu koupil, musím s vámi souhlasit. Jsem blb. Prostě jsem získal před nedávnem pocit (bohužel po přečtení různých blábolů) že Marunaka je profi nářadí a její poměr výkon / cena... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 3.6.2009 ...a o to šlo, aby ti co přijdou a přečtou si kus diskuze pochopili, že Marunaku může se Stihlem porovnávat jen pomatenec. Dle mého by bylo zajímavé, začít ji porovnávat OM, možná ani v téhle konkurenci neobstojí. |  |
|  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 2.6.2009 Pro 94.76 - ted jste se zase vyznamenal :-D pořád nechápete, že lidé si křovineř koupí aby s ním pracovali a né aby ukájeli tabulkovými hodnotani. Připuste si skutečnost že Marunaka narozdíl od ostních blbě seče. A když jste tak sečtělej a znalej,... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 2.6.2009 Fakt nechápu, za co pán 94.76 bojuje. Koupil jsem si "top model" od Marunaky a je to šmejd. Je to jednuduché už se opakuji, stojí polovinu a dílenské zpracování tomu odpovídá. Myslel jsem vážně, že zajdu za něterým ze zervisních techniků... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 1.6.2009 ...a ještě jeden postřeh ze servisních firem v mém okolí, které Garland uvádí na stránkách jako typ "A" tedy firmy, které provádí záruční servis i na stroje zakoupené mimo jejich provozovnu, nechce mít nikdo s Marunakou nic společného. Nejen že... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 1.6.2009 Marunaku TH-48DX PRO
Tak jsem si přečetl celou tuto diskuzi a přesto jsem si Marunaku pořídil, pánové mrzí mě jak málo jste se rozpovídali o rukojeti jako takové. Motor asi OK, hlavu mi k tomu dali Japonskou tak seká, možná dobře možná špatně, ale... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|