|
Příspěvky uživatele - 24.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Minirůžička?, 30.5.2009 Loni jsem ji po odkvětu vysadila do záhonu. Přikrytá chvojím úspěšně přežila zimu, zůstala pěkně nízká, jen se rozkošatila. Zatím nekvete. M.R. |  | Prasklinky na Rubínu, 30.5.2009 Asi "mrazové desky"-v předjaří, kdy jsou vysoké výkyvy teplot v noci nízké, přes den vysoké a se sluníčkem, vznikají, pokud nemáte kmínek chráněný. Pokud se mi to stane-vyjímečně, natírám stromy vápenným mlékem-očistím prasklinu a zatřu... celý příspěvek > |  |
|  | Odpadávání květů u rajčat?, 30.5.2009 Zima jako v Rusku je, ale dnes při vyvazování rajských jsem si všimla na několika rostlinách plůdků cca 1cm a začíná kvést už druhé patro. A to jsem do záhonu vysazovala před 14 dny-ale sazenice byly opravdu velmi pěkné. No, s mšicema jsem bojovala... celý příspěvek > |  |
|
|
|