Příspěvky uživatele - 79.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kysané zelí, 30.10.2008
Zdravím, recepty jsou tu opravdu zajímavé, ale nikde jsem nenašla kolik kg zelí je potřeba koupit například na 20 l zelák (ten mám teda já). Mohl by mi někdo odpovědět jestli mi bude stačit 20 kg zelí? Díky Tanulka
Papouščí strom, 5.7.2008
taky mám tuhle nádhernou rostlinu, mám jí asi dva měsíce a už mi podruhé kvete, zatím jsem nic nezastřihávala, někde na netu jsem viděla i jiné barvy, já mám klasiku - žlutočervenou, jinou barvu bych brala, nemáte někdo? vlkova.jana@dvk.cz .... celý příspěvek >
rašelina do jezírka, 27.5.2008
Rašelinu zkoušíme též, ph též 8,2 -8,5. Velilkost jezírka 200 kubíků. Použili jsme dva menší bramborové pytle a zatím po 48 hodinách se ph ani nehnulo. di.
Uhynuti ryb, 25.5.2008 Obsahuje fotku
Řešili jsme naprosto stejný problém-pomohla sera omnisin, držím palce, di.
snížení ph v jezírku, 25.5.2008
My máme 200 kubíků a dáváme 2 pytle od brambor-ale ty malé a mezi slámu vkládáme kámen kvůli zátěži, do dvou až tří dnů je vždy řasa pryč, tak je vytáhneme a pak už dle momentální situace. Hodně štěstí, di.
Právě pořízené foto zasílám na Vaši mailovou adresu. Ohledně požadované tvrdosti vody to bude asi problém, vůbec nevím, jak to změřit, jsem spíše ekonom, chemie ne že není moje silná stránka, ale není vůbec žádná moje stránka, díky za pochopení.... celý příspěvek >
Jj, díky. Slámu dáváme, pomáhá bezpečně odstranit řasu, jen to nějak neřeší to ph. Musí se ale včas vytáhnout, neb odebírá značné množství kyslíku z vody, ale to i rašelina. di.
Snažíme se odstranit příčinu-taháme balvany ven, vychytáváme malé rybky apod. a zřejmě to stále nestačí a nedaří se přijít věci na kloub. Tak jsem to myslela, asi blbě napsala. Okysličení běží nonstop a též to nepomáhá, zkoušíme pytle s rašelinou,... celý příspěvek >
Okysličení řešíme přítokem ze studny z výšky a dále jezírkovým čerpadlem. Nevím, zda-li je to dostačující, ale loni to stačilo a žádné problémy nebyly. Pokud zkusíme zmiňovaný peroxid vodíku, tak v jakém množství? S kyselinou chlorovodíkovou... celý příspěvek >
Děkuji za radu, pokud s rozdrobeným kamenem děláme, uvidíme za pár dnů. Požádala jsem o radu též chemika a prý je možné, že je to i plachtou??? Může to tak být? Do jezírka jsme dali na snížení kyselinu chlorovodíkovou a pak ještě modrou skalici kvůli... celý příspěvek >
Děkuji za rychlou odpověď. Velkých ryb-kaprů máme 20-30ks, 8 barevných karasů, ale s těmi žádný problém nebyl, onemocnění se jim vyhnulo, a hejno malých rybech, jejichž množení se nám nijak nedaří ovlivnit, nasadili jsme štiku, ale tu vytáhla... celý příspěvek >
Dobrý den, máme úplně stejný problém. Loni vybudované jezírko se nádherně drželo, voda super, kapři bez problémů, rostlinky též. Po zimě ale nejsme schopni vodu udržet v přijatelné normě-ryby začli být nemocné-především bílá plíseň a začali jeden po... celý příspěvek >
Motor B, 17.5.2008
je to model č.401577
Motor B&S výkon 16k dvouválec OHV, 9.5.2008
Má někdo slušenosti s tímto motorem.
kroucená vrba, 9.5.2008
Ahoj. Chtěla bych se zeptat zda se může přesazovat vrba kdykoliv. Mám ji na stanovišti asi 2 roky. Nepoškodím ji když ji budu přesazovat? 
Další diskuze:  161718  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika