|
Závlaha ze sudu, 21.9.2009 POdle mne by to bylo perpetuum mobile..no comment. |
 |
Slepice a trávnatý výběh, 21.9.2009 Co by s e tím vyřešilo? Podle mne nic. |
 |
|
 |
Neznámá řecká květina, 18.9.2009 Mimoza |
 |
Jeřáb jedlý do Krušnohoří?, 18.9.2009 Na výběr je několik j"eřábů", ale který poroste v 800m je asi věcí pokusu.
Mor. jeřáb velkplodý,
jeřáb-oskeruše
jeřáb černý - Aronie. |
 |
Neopadavá lonicera, 18.9.2009 Klasika, že Josefe??? |
 |
Rada, 18.9.2009 K barvínkům, podle obrázku jsou dobře zasazené ve stínu, zeminu můžete vylepšovat postupným přidáváním dobrého zahr. substrátu, nebojte, barvínek je skoro k neumoření, sice nepokryje hned po výsadbě plochu zahonu, ale neuhyne a za pár měsíců se... celý příspěvek > |
 |
Reznutí thují od kmínku, 18.9.2009 Celá diskuze je nanis nemůže vám pomoci pokud nenapíšete podrobnodti o stanovištních púodmínkách a o tom v jakám stavu byly sazenice koupené... je mnoho faktorů. takhle vam zbyva jen metoda pokus omyl skoda peněz , jen muj... celý příspěvek > |
 |
Název trávy, 18.9.2009 kde to rostlo? jak vypyá listová růžice, jakým fotoap jste fotil,??? |
 |
Název trávy, 18.9.2009 Tipovat jen podle květenství... opravdu odvážné... |
 |
Neopadavá lonicera, 18.9.2009 Souhlasím |
 |
|
 |
Jak na krtka, 18.9.2009 Dejte pozor. ptrotechnické produkce musí být povolené, jinak se jedná o přestupek a když budete ohrožovat okolí no, nevím nevímmm |
 |
Hrnkova ruze - nerozviji se poupata, 18.9.2009 Rostlina potřebuje jen aklimatizaci, nevíme v jakých podminkách byla do doby než jste ji dostala, je to živý organismus a má tedy jisté reakce.
Jistě se najde další diskutující s jiným názorem, |
 |
Hnojit při výsadbě?, 18.9.2009 To moc nesouhlasí s Vašímpříspěvkem na jiné diskusi, že hnojíte statkovými hnojivy na podzim... pozor na to, co píšete. |
 |
Neopadavá lonicera, 17.9.2009 Jen pro doplnění neopadavá Lonicera Henrey není, mám ji doma několik desetiletí. Možná nějaký speciální kultivar? |
 |
Hnojit na jaro nebo na podzim, 17.9.2009 Jakože dusík??? |
 |