Příspěvky uživatele - 143.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Závlaha ze sudu, 21.9.2009
POdle mne by to bylo perpetuum mobile..no comment.
Slepice a trávnatý výběh, 21.9.2009
Co by s e tím vyřešilo?  Podle mne nic.
Neznámá řecká květina, 18.9.2009
Mimoza
Jeřáb jedlý do Krušnohoří?, 18.9.2009
Na výběr je několik j"eřábů", ale který poroste v 800m je asi věcí pokusu. Mor. jeřáb velkplodý, jeřáb-oskeruše jeřáb černý - Aronie.
Neopadavá lonicera, 18.9.2009
Klasika, že Josefe???
Rada, 18.9.2009
K barvínkům, podle obrázku jsou dobře zasazené ve stínu, zeminu můžete vylepšovat postupným přidáváním dobrého zahr. substrátu, nebojte, barvínek je skoro k neumoření, sice nepokryje hned po výsadbě plochu zahonu, ale neuhyne a za pár měsíců se... celý příspěvek >
Reznutí thují od kmínku, 18.9.2009
Celá diskuze je nanis nemůže vám pomoci pokud nenapíšete podrobnodti o stanovištních púodmínkách a o tom v jakám stavu byly sazenice koupené...  je mnoho faktorů. takhle vam zbyva jen metoda pokus omyl   skoda peněz , jen muj... celý příspěvek >
Název trávy, 18.9.2009
kde to rostlo? jak vypyá listová růžice, jakým fotoap jste fotil,???
Název trávy, 18.9.2009
Tipovat jen podle květenství... opravdu odvážné...
Neopadavá lonicera, 18.9.2009
Souhlasím
Jak na krtka, 18.9.2009
Dejte pozor. ptrotechnické produkce musí být povolené, jinak se jedná o přestupek a když budete ohrožovat okolí no, nevím nevímmm
Hrnkova ruze - nerozviji se poupata, 18.9.2009
Rostlina potřebuje jen aklimatizaci, nevíme v jakých podminkách byla do doby než jste ji dostala, je to živý organismus a má tedy jisté reakce. Jistě se najde další diskutující s jiným názorem,
Hnojit při výsadbě?, 18.9.2009
To moc nesouhlasí s Vašímpříspěvkem na jiné diskusi, že hnojíte statkovými hnojivy na podzim... pozor na to, co píšete.
Neopadavá lonicera, 17.9.2009
Jen pro doplnění neopadavá Lonicera Henrey není, mám ji doma několik desetiletí.  Možná nějaký speciální kultivar?
Hnojit na jaro nebo na podzim, 17.9.2009
Jakože dusík???
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika