|
Příspěvky uživatele - 128.44
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Proč mi bouchlo domácí víno?, 27.5.2009 Nenechat velké množství zbytkového cukru, po stočení uchovávat v chladu. |  | Co je to za rostlinu?, 27.5.2009 Maranta leuconeura.Hodí se spíše do tropické vitríny. Lehký substrát, mírná trvalá vlhkost, teplo, rosit listy. Po odkvětu listy zajdou, po odpočinku vyrazí znovu. |  |
|  | Jaké tyčky k rajčatům?, 27.5.2009 Šedivá je teorie, zelený strom života. Ti co tvrdí, že keříčková rajčata nepotřebují oporu nemají úplně pravdu. Kde narostou větší, nebo fouká vítr, válí to po zemi. Na druhé straně hledáte problém, kde není. Píchněte k tomu kolík, jaký seženete a... celý příspěvek > |  | Kdy stříhat vrbu jívu?, 27.5.2009 Má pravdu, předsedo... V létě nevidím do koruny, střihám, co mi překáží. V zimě není listí, dělám průklest a tvarování. |  | Muškaty, 26.5.2009 Protože se Vám nechce? Vždy platí zásada při problémech přesadit kdykoliv. Jestli máte možnost, smíchejte zahradní zeminu, trochu rašeliny a písku. Jestli nemáte, tak neporadím, všechny kupované substráty stojí za starou bačkoru. Základem je... celý příspěvek > |  | Třešňový týden, 25.5.2009 Je právě teď. Poslední týden v květnu. Určuje se od týdne, kdy začíná zrát Rychlice Německá. |  | Je tu znalec ptactva?, 25.5.2009 Strnad? Často kamarádí s vrabci. |  | Ochrana třešní před ptactvem, 24.5.2009 Takhle jsem kdysi chránil rybízy proti vrabcům, kteří vyklovávali pupeny. Akorát to byly bílé nitě. Fungovalo to. Ovšem že bych to omotal kolem Napoleonovy, která vyrostla až do nebe a je široká jak bejk, mě vůbec nenapadlo. Na rybíz došáhnu. |  | Křovinořez Hecht Kendo - po cca 15 min chcípne a nejde nastartovat, 24.5.2009 Jestli je na svíčce fajfka (botka, koncovka), dělá to ona. Když se zahřeje, přestane vést. Jestli není, (kabel je na svíčku nasazený pevně kovovou svěrkou), pak nevím. |  | Hnojivo na trávník, 23.5.2009 Chybu v propočtu jste udělal poměrně zásadní a sice tu, že jste výpočet neporovnal podle obsahu čistých živin. |  |
|  | Pnoucí růže velkokvětá červená, 22.5.2009 Měl jsem za to, že občas se alespoň pár oček od šlechtitele přiveze. Ale možná tu není závod, který by se tím zabýval. Nevím, jen hádám. Muselo by se to promítnout do ceny... |  | Živý plot z dubu?, 22.5.2009 Celou zimu a jaro z toho bude padat listí. |  | Pnoucí růže velkokvětá červená, 22.5.2009 U růží se nedělá udržovací šlechtění? |  | Škodná v zahradě - srnec, daněk, 21.5.2009 Když jim vyroste paroží a odpadává lýčí, svědí je to. Přijdou ke stromku, prostrčí kmínek mezi parůžky, otočí hlavou a drbou se. už je to tu někde popsáno. |  | Dezinfekce skleníku, 21.5.2009 Tlakovou myčkou. |  |
 |
|
|
|