|
Prokousani jezirka, 24.11.2009 Chtel jsem se zeptat, zda li uz se nekomu z vas stalo, ze se vam do jezirka (z folie) prohrabali mysi. Planuju na jare nove jezirko a chtel bych predejit prokousani od mysi. |
 |
Zazimovani rostlin, 11.10.2009 kdy zacinate zazimovavat vodni rostliny, ktere by neprezili nasi zimu (napr. vodni hyacint)? |
 |
|
 |
Tokozelka - Vodní hyacint, 25.8.2009 jeden znami z vesnice ho dava na zimu do akvaria domu. Ja osobne ho letos budu zimovat poprve, takze budu vdecny taky za kazou radu |
 |
Leknin opet, 25.8.2009 jak dlouho vam kvete kvet lekninu? Me jen dva dny a je po nem |
 |
Čisté jezírko, 2.8.2009 tak na cisteni jezirka je vhodny zeolit (je to kamen tusim, ze z prvohor). 1kg stoji neco kolem 100 kc. staci vlozit na dno jezirka a je hotovo.
Ja osobne pouzivam vodni msice, ktere mi nachytal znamej v rybnice. Jezirko je cely rok ciste. (pozor -... celý příspěvek > |
 |
Leknin opet, 31.7.2009 to Táňa : zkuste tu vyzivu, treba nema dost sily, aby vyrostl az nad hladinu.
to neregistrovany : Jaky leknin jste koupil? Uz v hline, nebo jak prodavaj v plastove nadobce zasypany kulickami? Zkuste ho dat nekam, kde je klidnejsi voda a uvidite. |
 |
Program, 20.7.2009 existuje nejaky pocitacovy program, ktery vam ukaze vas dum s plotem? chtel bych delat novy plot a zajimalo by me, jak bude vypadat (hodit se k domu) driv, nez ho udelam. |
 |
Stromek k jezirku, 9.7.2009 od rana sviti na jezirko slunicko, od poledne je ve stinu. Nicemu to zatim nevadi, jen lekniny odkvetaji brzo. A je to velka skoda. Jeste me napadlo, ze by tam mohla byt nejaka popinava rostlina, ale zas je otazka ktera. aby neopadavala a rostla... celý příspěvek > |
 |
Zahradní cesta - zátěžová, 9.7.2009 no ja bych se vyprdl na travu a udelal dva betonove pruhy s tim, ze navrch bych dal napr. zulove slapaky. Vyada to prirodne, hezky a hlavne unese to traktor. Mame stejny problem a takto ho letos vyresime |
 |
Zatravnovaci dlazba - pouzit na najezd s 2 pruhy obrubniky?, 8.7.2009 obrubnikama urcite nic neskazite. Ve svahu dvojnasob |
 |
|
 |
Stromek k jezirku, 8.7.2009 tak to asi vyhraje rododrendon. Dekuji za rady |
 |
Stromek k jezirku, 5.7.2009 chtel jsem se zeptat, zda li nevite o nejakem stromku na kminku, ktery nedela moc bordel a mohl by byt v blizkosti jezirka. Potrebuji nejaky stin k jezirku |
 |
Male ciste jezirko, 28.6.2009 ano jsou to perloocky a buchanky |
 |
Male ciste jezirko, 28.6.2009 jen mala rada, jak si udrzet bez jedine koruny a jedine chemikalie ciste jezirko. Staci nachytat na rybnice vodni msice. Vypustit do jezirka a je hotovo. Cely rok vam budou cistit jezirko. Jedina podminka je, ze nesmite mit v rybnicku rybycky,... celý příspěvek > |
 |
Leknin opet, 19.6.2009 tak jsem ho dal dle rad rovnou do spravne hloubky. ani ne za den, mel listy nad hladinou. Je to super. Dekuju za rady. |
 |