|
Příspěvky uživatele - 116.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
prořez meruňky, 16.6.2008 Dobrý den, zdravím vás všechny! Mám teď na jaře zasazené meruňky, o víkendu jsem zkrátila nové výhony asi o třetinu, a ráda bych věděla, zda mám u těchto mladých stromečků již začít s vyvazováním větví do vodorovnější polohy kvůli lepší... celý příspěvek > |  | botanické růže, 5.6.2008 Dobrý den,
také pěstuji botanické resp. stolisté růže. Mám menší sbírku stolístek, sebraných paní Látovou z Průhonic z farních a klášterních zahrádek a starých zahrad. Je mezi nimi kromě klasiky také salátovka, mechovky, apod. Dokonce miniatura... celý příspěvek > |  |
|  | ořechovec pekan, 5.6.2008 Dobrý den,
v některém loňském čísle Zahrádkáře (podzmním) byl dlouhý článek o ořešácích, mezi nimi i o pekanec, a byli tam i odkazy, kde se dají sehnat sazenice. Možná byste tuto informaci našla i na netu. Ať se dobře daří, Helena |  | černá růže, 3.6.2008 Také prosím, napište nám o ni!!! Mám "Zelenou" ze Sobotky, je krásná... ráda se dozvím o nějaké další!
Krásné pozdní jaro přeje Helena |  | cykas - semena, 2.6.2008 Ahoj Blanko,
mně (1) semínko vyklíčilo a rostlinka z něj vyrostla až po 3 letech... Takže neztrácej trpělivost! Hodně úspěchů, Helena |  | Meruňky a broskve, 9.4.2008 Dobrý den,
je to tak; jsem také z (okolí) HK a souhlasím. Pro zajímavost - jaké odrůdy pěstujete? Já jsem vysadila i cling Catherinu, jsem na něj (ní) moc zvědavá... Tak ať nám vše hezky prospívá, Helena |  | Kde koupit stromky Merunek?, 28.3.2008 Dobrý den, jsem z Hradce; tady prodávají ovocné stromky přímo ve městě, jednak u výpadovky na Hořice (u nadjezdu přes trať), dále v Kuklenách - Ovocné a okrasné školky. Další školky jsou v Jaroměři. My osobně jsme si však zajeli do Mcel - to je na... celý příspěvek > |  | Nektarinka Maria Aurelia, 25.3.2008 Dobrý den, moc děkuji za reakci - to mám radost, že s ní jste spokojený; doufám, že se ji u nás bude také dařit. Mějte se hezky, Helena |  | Biozahrada?, 29.2.2008 Ahoj Lenko,
díky za odpověď; nechávám 5 šlahounů a plodí tolik, že (s radostí) rozdávám plody zájemcům. Mám kompost také ve stínu, slunce tam svítí až večer. Ty šlahouny jsou tak dlouhé, že "dolezou" až na pole zemědělců - ti jsou tak... celý příspěvek > |  | Biozahrada?, 28.2.2008 Ahoj Lenko,
moc zdravím a držím palce! Já pěstuju Hokkaido na kompostě - je procesy zevnitř pěkně vyhřátý; tedy sazenici vysadím do kompostu, šlahouny pak samozřejmě "utečou". Nechám jich tak 5, ostatní vyštípnu. Jinak, podívej se... celý příspěvek > |  |
|  | Kdy a jak založit korunku u špičáku švestky, 25.2.2008 Moc Vám oběma děkuji, Helena |  | Kdy a jak založit korunku u špičáku švestky, 22.2.2008 Dobrý den,
prosím o radu, kdy a jak začít tvořit korunu u špičáků švestek, zasazených loni na podzim. Jsou to odrůdy: Prezident, Presenta, Jojo
Mockrát děkuju, Helena |  | Nektarinka Maria Aurelia, 18.1.2008 Dobrý den,
prosím pěstujete někdo tuto odrůdu? Mohl byste napsat její hodnocení? Také by mne zajímalo, zda by se dala pěstovat v nadm. výšce 270 m blízko Třebechovic pod Orebem (na jihozápadním mírném svahu).
Moc děkuji, Helena |  | odrůda Harko, 8.11.2007 Mockrát děkuju, pane Zavřel, udělám to, jak mi radíte. Mějte se hezky, Helena |  | Mandlovník, 7.11.2007 V Krakonošově zahradnictví v Kruhu u Jilemnice (Krkonoše) mají v nabídce mandloně, můžete se podívat na jejich web. Také ji chci zkusit pěstovat. Mnoho úspěchů, Helena |  |
 |
|
|
|