|
Příspěvky uživatele - 123.252
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradni sekacka zastavuje, 28.5.2009 Motory všeobecně velmi špatně běží, když se ucpe resp. zanese vzduchový filtr, zžil jsem případy, kdy si někdo na radu údajně z televize obrátil sekačku motorem dolů aby ji vyčistil a natekl mu olej do vzduchového filtru, znám i případ, kdy jsem se... celý příspěvek > |  | výběr traktoru, 13.3.2009 Poradí mi někdo s výběrem traktoru pro klasickou vesnickou zahradu (stromy, keře a jiné známé překážky), uvažuji o značce Husqarna, Brill nebo Alko. Máte někdo zkušenosti se sekáním traktůrkem a s těmito značkami?Zajímají mne praktické... celý příspěvek > |  |
|  | Hydrostatická převodovka, 5.3.2009 Máte ještě někdo zkušenosti, kdo jezdíte s hydrostatickou převodovkou n a sekačce, je slyšet, když se uvede do činnosti, to znamena při jízdě? |  |
|
|
|