Příspěvky uživatele - 95.94

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Do jaké hloubky vložit vodní hyacint v plastovém jezírku, 6.5.2010
Dobrý den, plně souhlasím s panem Josefem,  že vodní hyacint plave na na hladině a pro pěstování není hloubka vody rozhodující. Já jsem jej zkoušel pěstovat již asi 3x, v létě ale ani jednou nevykvetl a ani při jednom z pokusů se mi jej... celý příspěvek >
Jak na krtky, hraboše a hryzce, 27.5.2009
Jsem zahrádkářský instruktor, podotýkám dobrovolný a snažím se shánět věci, které nám pomohou. Mohu Vám říci že za 1. si nedělám cílenou reklamu a za 2. mám již osmileté zkušenosti včetně prodeje. Zahrádkáři se nám vrací. Věřte, že kdybych neměl tak... celý příspěvek >
Slimáci? Vím jak na ně, 27.5.2009
Nechci dělat reklamu, ale 100% vyzkoušeno: Firma Biocont Laboratory Brno dodává Nemaslug - parazitické hlístice Phasmarhabditis hermaphrodita, které po aplikaci aktivně vyhledávají slimáky, dostanou se do těla dýchacím otvorem kde se namnoží a... celý příspěvek >
Jak se zbavit krtka, 27.5.2009
Nechci dělat někomu reklamu, ale zkuste Biologické katalyzátory Biofer, máme s tím vynikající zkušenosti a vyhoví se i "ochráncům přírody". odborný instruktor svazu zahrádkářů
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika