Příspěvky uživatele - 23.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zadřená OleoMac 952, 27.5.2009
jo, po tom kousnutí jí nikdo natáčet nezkoušel....vyšrouboval sem svíčku abych se zkusil podívat co se děje a vypadl na mě kousek kroužku :) takže mi bylo jasno že to nebude tak jednoduchý..
z plných otáček to nebylo. Pila byla v zátahu, řezala borový kmen a po doříznutí, už skoro na volnoběh, najednou chcípla s takovým divokým zvukem a konec. Takže by ty setrvačný síly v ten moment nemusely být tak veliký aby se něco ohnulo, zničilo.... celý příspěvek >
hmm, díky pánové, to sem tak nějak i tušil, že se s nimi asi nedohádám. Každopádně je to škoda za ty prachy co stála :(Podle mě se prostě jen zlomil kroužek, když se (bůhví proč přidřela) a klika by měla být snad v pořádku. Až ji dovezu v pondělí ze... celý příspěvek >
Potřeboval bych poradit jak se zachovat. Mám pilu OleoMac 952 které teď byla na reklamaci (je cca 5 let stará, 7 let záruka) protože se při práci v lese kousla a bylo hotovo. V servisu byla teď a po 30 ti dnech mi bylo oznámeno, že je zadřená a že je... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika