|
Příspěvky uživatele - 143.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak odstranit karbon z motoru?, 26.5.2009 Chtel jsem se na to o vikendu kouknout, ale jak pisete, tak se nejdriv pokusim sehnat vse potrebne. Zatim jsem videl pist s krouzky za 370,-. R. |  | Hobby pila spolehlivost, 23.11.2008 Byl bych rad, kdyby jste mi poradili jak silnou pilu na toto mnozstvi dreva. Idealni by byla konkretni znacka a, i kdyz starsi, ale osvedceny typ. Rezal bych na 30cm spalky. Radek. |  |
|  | kupa rotavatoru, 2.11.2008 Bohuzel se neozval zadny majitel zminovaneho stroje, ale ja vam doporucuji MTD se silnejsim motorem kvuli vykonove rezerve. Neni nad to, pokud se stane nejaka zavada, stroj tech 500m odlacit do servisu nez ho slozite vozit 100km jenom proto, ze mate... celý příspěvek > |  | sekačka R 434, 2.11.2008 Mam motor Quantum 5,5 treti sezonu a ten samy problem, ale nevenoval jsem tomu pozornost, protoze olej Castrol 4t Sae 30 neubyva, motor nekouri a vyborne startuje. Obcas streli do vyfuku. Podotykam, ze sekam v kopcovitem terenu a jiz jsem menil kola... celý příspěvek > |  |
|
|
|