Příspěvky uživatele - 166.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mám taky koťata, 29.7.2008
Jsou nádherná, sám jsem míval jednoho kočičáka, ale po té co jsem koupil dům, pořídili jsme další kočku, následně jsme dávali potulákům co naši drahoušci nesežrali. A tak k nám začaly chodit další kočky. Ty nejzbídačenější dostali "dekret" .Dnes jich... celý příspěvek >
Ako vertikulovať elektrickým vertikulatorom, 29.7.2008
dráty jsou jen k vzteku, dobré tak možná na doplňkovou údržbu, sám je nikdy nepoužívám, mají nízkou účinnost a práce s nimi sebere stejně času jako práce s noži. Navíc se snadno zanesou a pracují jen velmi mělce. Jak říkám, jsou jen k vzteku.
Obsahy C vitamínu v ostatním ovoci a zelenině, 29.7.2008
Bez jakékoliv jízlivosti - až budete patřičně materiálně i teoreticky vybavený, požádejte člena rodiny, ať vezme jednu až tři ampule celaskonů 500mg a rozředí je v jednom až pěti litrech destilované vody.  Neměl by Vám sdělit jaký počet ampulí a... celý příspěvek >
El. strunová sekačka - jaký výkon, síla struny?, 29.7.2008
Dobrá poznámka, s colibri Partner tento problém není.
Rozkládací altán 3x3 metry, 28.7.2008
Pedro! Držím palce, sám jsem před lety řešil podobný problém, (dnes mám pergolu) Sloužilo to dobře týden, i byl jsem líný skládat ten příšerný herberk, pak se zvedl vítr, ze zahrady byly slyšet divné, neznámé zvuky. Oba  (shodou okolností též... celý příspěvek >
Jak stanovit obsah C vitamínu v moštu?, 28.7.2008
"Zase to taková věda nemůže být pokud budeme pracovat alespoň trochu kvalitně. A taky není potřebná kdovíjaká přesnost ale lze se spokojit s orientačním měřením abychom získali odpověď na otázku"..."jestli mohou být hřeby na drtiči... celý příspěvek >
Solární ohřev vody, 28.7.2008
mno, cena je Mountfieldí - přečtě te si jakou zkušenost s Mo mají zdejší návštěvníci. Na Vašem místě bych koupil solární panely pro ohřev vody jinde. (tesco má v současné době adekvátní za přibližně 3000 Kč za 3,5 m2, stačí je napojit za sebe...)... celý příspěvek >
Jakou rotační sekačku?, 28.7.2008
již několik let vlastním robustní sekačku Alko 6000 s plastovým masivním šasi, Je k neuštvání a vydrží neuvěřitelné věci. Mnohokrát jsem sebral kámen, šasi vždy vše vydrželo. dobrá volba
Koupací jezírko s přírodní filtrací, 28.7.2008
Skvělá práce! Gratuluji!
Ako vertikulovať elektrickým vertikulatorom, 28.7.2008
A. přečtěte si návod k vertikutátoru B. přečtěte si místní diskuse o trávníku, mechu a vertikutaci, je zbytečné zakládat další diskusi na již probrané téma. Ale v kostce - Používejte zásadně silný nožový přístroj, drátky jsou na nic. ... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 28.7.2008
Jardo, pravdu máte v podstatě oba, nicméně kolega ze Slovenska se nejspíš nemýlí v tom, že je zvláštní nechat se napálit dvakrát a je zvláštní nekomparovat ceny s konkurencí. S kolegou ze slovenka ale zásadně nesouhlasím v bodě "Kvalitního... celý příspěvek >
výběr tlakové myčky, 28.7.2008
kupujte typ s kovovým čerpadlem, a nejlépe anticorovým pístem. Schovejte záručáky a prohánějte jí. Sám jsem koupilv BAumaxu wapku LAVOR, což je odnož Karchera. Běhá, jede jako blázen a už mi nadělala mnoho radosti - nejvíc mne asi pobavil trik,... celý příspěvek >
Kdepak, jenom jsem upozornil, 25.7.2008
na jednu drobnost - pokud máte s chemií drobnou zkušenost, jistě mi dáte za pravdu, že stanovení čehokoli amatérem přinese velmi ale velmi rozkolísané a nepřesné výsledky. Prostě proto, že amatér udělá mnoho chyb a neví o nich. Takže, než bych... celý příspěvek >
Nevychovaný ořešák, 24.7.2008
Ořešák moc nevychováte...
vretenova sekacka Bosch ASM 32F, 23.7.2008
OK , vřetenovka je fajn, k nám se nedováží pokud se nemýlím.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika