|
Příspěvky uživatele - 166.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mám taky koťata, 29.7.2008 Jsou nádherná, sám jsem míval jednoho kočičáka, ale po té co jsem koupil dům, pořídili jsme další kočku, následně jsme dávali potulákům co naši drahoušci nesežrali. A tak k nám začaly chodit další kočky. Ty nejzbídačenější dostali "dekret" .Dnes jich... celý příspěvek > |  | Ako vertikulovať elektrickým vertikulatorom, 29.7.2008 dráty jsou jen k vzteku, dobré tak možná na doplňkovou údržbu, sám je nikdy nepoužívám, mají nízkou účinnost a práce s nimi sebere stejně času jako práce s noži. Navíc se snadno zanesou a pracují jen velmi mělce.
Jak říkám, jsou jen k vzteku. |  |
|  | Obsahy C vitamínu v ostatním ovoci a zelenině, 29.7.2008 Bez jakékoliv jízlivosti - až budete patřičně materiálně i teoreticky vybavený, požádejte člena rodiny, ať vezme jednu až tři ampule celaskonů 500mg a rozředí je v jednom až pěti litrech destilované vody. Neměl by Vám sdělit jaký počet ampulí a... celý příspěvek > |  | El. strunová sekačka - jaký výkon, síla struny?, 29.7.2008 Dobrá poznámka, s colibri Partner tento problém není. |  | Rozkládací altán 3x3 metry, 28.7.2008 Pedro! Držím palce, sám jsem před lety řešil podobný problém, (dnes mám pergolu) Sloužilo to dobře týden, i byl jsem líný skládat ten příšerný herberk, pak se zvedl vítr, ze zahrady byly slyšet divné, neznámé zvuky. Oba (shodou okolností též... celý příspěvek > |  | Jak stanovit obsah C vitamínu v moštu?, 28.7.2008 "Zase to taková věda nemůže být pokud budeme pracovat alespoň trochu kvalitně. A taky není potřebná kdovíjaká přesnost ale lze se spokojit s orientačním měřením abychom získali odpověď na otázku"..."jestli mohou být hřeby na drtiči... celý příspěvek > |  | Solární ohřev vody, 28.7.2008 mno, cena je Mountfieldí - přečtě te si jakou zkušenost s Mo mají zdejší návštěvníci. Na Vašem místě bych koupil solární panely pro ohřev vody jinde. (tesco má v současné době adekvátní za přibližně 3000 Kč za 3,5 m2, stačí je napojit za sebe...)... celý příspěvek > |  | Jakou rotační sekačku?, 28.7.2008 již několik let vlastním robustní sekačku Alko 6000 s plastovým masivním šasi, Je k neuštvání a vydrží neuvěřitelné věci. Mnohokrát jsem sebral kámen, šasi vždy vše vydrželo. dobrá volba |  | Koupací jezírko s přírodní filtrací, 28.7.2008 Skvělá práce! Gratuluji! |  | Ako vertikulovať elektrickým vertikulatorom, 28.7.2008 A. přečtěte si návod k vertikutátoru
B. přečtěte si místní diskuse o trávníku, mechu a vertikutaci, je zbytečné zakládat další diskusi na již probrané téma.
Ale v kostce -
Používejte zásadně silný nožový přístroj, drátky jsou na nic.
... celý příspěvek > |  |
|  | I toto je Mountfield, 28.7.2008 Jardo, pravdu máte v podstatě oba, nicméně kolega ze Slovenska se nejspíš nemýlí v tom, že je zvláštní nechat se napálit dvakrát a je zvláštní nekomparovat ceny s konkurencí.
S kolegou ze slovenka ale zásadně nesouhlasím v bodě "Kvalitního... celý příspěvek > |  | výběr tlakové myčky, 28.7.2008 kupujte typ s kovovým čerpadlem, a nejlépe anticorovým pístem. Schovejte záručáky a prohánějte jí. Sám jsem koupilv BAumaxu wapku LAVOR, což je odnož Karchera.
Běhá, jede jako blázen a už mi nadělala mnoho radosti - nejvíc mne asi pobavil trik,... celý příspěvek > |  | Kdepak, jenom jsem upozornil, 25.7.2008 na jednu drobnost - pokud máte s chemií drobnou zkušenost, jistě mi dáte za pravdu, že stanovení čehokoli amatérem přinese velmi ale velmi rozkolísané a nepřesné výsledky. Prostě proto, že amatér udělá mnoho chyb a neví o nich.
Takže, než bych... celý příspěvek > |  | Nevychovaný ořešák, 24.7.2008 Ořešák moc nevychováte... |  | vretenova sekacka Bosch ASM 32F, 23.7.2008 OK , vřetenovka je fajn, k nám se nedováží pokud se nemýlím. |  |
 |
|
|
|