Příspěvky uživatele - 76.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sundavillea Red - pěstování, 25.5.2009
Dobrý den, koupila jsem také tuto kytičku, ale je růžová. Koupila jsem ji již kvetoucí a nyní, asi po 14 dnech začala opadávat. Nevím, co se stalo, zálivku ´má přiměřenoua a přihnojená je již také. Je na venkovním parapetu (okno na jihozápad),... celý příspěvek >
Muškát převislý - zazimování, 29.10.2007
Mšice - to je i můj problém a to každoroční. I když se mi podaří namnožit krásné řízky muškátů, tak v předjaří zhruba v únoru přijdou mšice a rostliny začnou padat jedna za druhou. Tak je stříkám přípravkem proti mšicím, ale obvykle to dopadne tak,... celý příspěvek >
Muškát převislý - zazimování, 20.10.2007
Slyšela jsem o uchování muškátů během zimy v novinovém papíru - baleno po více kusech. Nevím, zda lze takto přezimovat i převislé muškáty nebo jen ty vzpřímené. Také nevím, jestli ty v novinách zabalené muškáty naskládat do bedýnky nebo jak je takto... celý příspěvek >
Kočky, 20.10.2007
Prosím o informaci, zda existuje nějaký odpozovač koček. Vzhledem k tomu, že nevlastníme psa a v okolí mají sousedé kočky, chodí se venčit k nám na zahradu.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika