Příspěvky uživatele - 128.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zkušenost se sekačkou MTD 395 SPO, 25.5.2009
Náhodou Briggsa nemá. Je to čínsky Thorx.
Alko - Snapper, 19.5.2009
Prosím vás, chceby som poradiť že ktorý kôš je lepší, či plastový, alebo látkový na kosačke. A ešte ma zaujíma nôž. Na jednej českej stránke píšu že dodávaný nôž k AL-KO 5200 BRV je mulčovací a ten pre zber je treba dokúpiť. Je to pravda?
Elektrická sekačka nebo aku?, 18.5.2009
Do kosaciek sa moc nevyznam, ale WOLF GARTEN má elektrickú kosacku s automatickym navyjanim kabla. Je to nejaka novinka, ktoru ine znacky nemaju.
Toro DH210, 18.5.2009
Toro by som nebral, ak chcete mountfield, tak radšej Castel-Garden. Na itest.cz má veľmi dobré hodnotenie. Ale dajú sa kúpiť aj iné lepšie vybavené za tú cenu.
Vypinani ctyrtaktniho motoru syticem, 17.5.2009
Vypinat motor syticom?! To je dobra blbost! Ten sytic je pre startovanie nie na vypinanie. Skuste ist k dobremu odbornemu predajcovi co vam na to povie.
Startování sekačky MEGA 5220 s teplým motorem?, 16.5.2009
Nejak moc sa v tom nevyznam, ale najlepsia rada aku vam dam znie: servis . Poznam to od susedov, nieco doma spravia, no za chvylku je to este horsie.
Alko - Snapper, 13.5.2009
Prosim vas (len informacne), neviete niekto preco je Jeden Snapper z cervenou a druhy s ciernou packou pojazdu? Nie je to napr. nejaky novy model s odstranenim povodnych chyb? A este by som sa rad spytal ktoru ste mali vy pan J.G.? DAKUJEM
Alko - Snapper, 12.5.2009
Za tyzden idem asi kupit Al-ko 4700 BRV. Tráva okolo domu má rozlohu 200m2 dvakrat mesacne. Na to by stacilo hoci co, no nebavy ma stale chodit za kablom, alebo pocuvat nekvalitny hlucny motor, ktory je osadeny na lacnych kosackach. Preto som sas... celý příspěvek >
Alko - Snapper, 10.5.2009
Chcem sa spytat ci ma ten model Al-ko aj protioterove listy. Na obrazku som ich videl len na jednej strane. Druha bola prazdna. Podla mna su tie listy potrebne lebo kov hrdzavie. Ale vacsina kosaciek ich nema.
Jaký je rozdíl mezi pilami zn. Jonsered a Husqvarna, 1.5.2009
Servis je prvorady, no tie pily su rovnake a podla mna by mal servisak opravovat obidve zn. ako je tomu u nas. P.S. O tejto teme je na tejto stranke toho strasne vela. Bolo by dobre si ich najskor orientacne pozret a zbytocne nezakladat nove.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika