Příspěvky uživatele - 76.68

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnojivo na trávník, 26.5.2009
Špatně jsem se vyjádřil, sbíral jsem zbytky po vertikutaci sekačkou zvednutou na maximum, abych dostal ven co nejvíce zbytků suché trávy. Takže žádné hnojivo, jen ta tráva. Nicméně mi sekačka přišla jako slušně silný vysavač, takže bych se trochu bál... celý příspěvek >
Hnojivo na trávník, 26.5.2009
Vzpoměl jsem si jen, kolik toho posbírala sekačka z vyhrabaného a zdánlivě čistého trávníku po vertikutaci. Pokud to nehrozí dobře tak... Včera jsem odhadoval potřebu hnojení tím NPKčkem a myslím že ta 2 kila/100 max jednou měsíčně bude naprosto... celý příspěvek >
Hnojivo na trávník, 25.5.2009
Koukám se na to dávkování - lovogreen se doporučuje 3-5 kilo na 100 metrů. Já toho NPK tedy dávám tak 2 a je to až moc :-) Jinak - Lovogreen JE NPK s přísadou hořčíku ;-)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika