Příspěvky uživatele - 142.54

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnojeni lidskymi výkaly ze separacni toalety, 10.6.2009
Osobne bych tuto hmotu k pestovani zeleniny nepouzil. Staci se podivat na slozeni nasi potravy vcetne ruznych E-cek a jeste pripominam ruzne stopove mnozstvi leku. Nejlepsi prirodni hnojivo je asi od bylozravcu. R.
Jak odstranit karbon z motoru?, 26.5.2009
Ona to byla vlastne jenom zaminka abych ho mohl nahradit ctyrtaktem. Ted lezi stejne v dilne a podle meho ma tak o 0,1kw mene a to mi uz nestaci. Chtel bych si ho sam vycistit, protoze v servisu by mi nauctovali cenu, ktere hodnota motoru zdaleka... celý příspěvek >
Křovinořez Hecht Kendo - po cca 15 min chcípne a nejde nastartovat, 25.5.2009
Pane PP. Jiz jsem psal, ze prvni rok pouzivani s Castrolem TTS 1:25 byl motor krasne cisty a svicka cihlove zbarvena. Nejvetsi zasluhu na vytvareni karbonu mel prave onen Mogul. R.
Jake znacky lozisek jsou nejlepsi?, 30.4.2009
Jelikoz mi slovenske lozisko 6202 nevydrzelo ani tri roky, prosim o radu jakou znacku vybrat. Dik R.
Cim promazat pridrene lozisko?, 30.4.2009
Dobre, dam tam ten "puding". V praci ho davame do maznic lozisek, ale nebyl jsem si jisty, protoze tam jsou otacky max. 500/min. Dik R.
Cim promazat pridrene lozisko?, 30.4.2009
Grafitovou vazelinu mam take, ale nepsal jsem o ni, protoze jsem myslel, ze se dava pouze na kluzne plochy a ne do kulickovych lozisek. Tak ji tam nacpu. R.
Cim promazat pridrene lozisko?, 30.4.2009
Pred chvili se mi pridrelo lozisko 6202. Toci cca 6000 ot/min. Nez koupim nove, prosim o radu, kterou vazelinu pouzit. Mam z fabriky tri: jedna modra, ktera je dost tuha a tahne se jako zvejkacka, druha je tmava asi jako lesni med a ridsi nez modra,... celý příspěvek >
Start motoru honda gcv 160, 6.4.2009
Mam motor B&S a svicka je stejne cerna i s novym vzduchovym filtrem. Nekouri a chyta na poprve tak nic neresim. R.
Jakou sekacku na hodne vysokou travu na suseni, 5.6.2008
To určitě ne, na sekačky se dává intec edge, což je levnější provedení bez filtru oleje.Hlavně je nutné si uvedomit že motor intec na stavebnici je provedení profi, které má filtr oleje a těžší setrvačník.Navíc nepoužívá brzdu pro zastavení ale... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika