Příspěvky uživatele - 78.73

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mulčování rajčat, 25.5.2009
Rajčata i papriky nastýlám posečenou trávou a moho to jen doporučit. Někde výše jsem četla zmínku, že z toho měl někdo zaplevelenou zahrádku sedmikráskami, to nějak nechápu. Pokud nastýlám posekanou trávou ze zahrádky bez sedmikrásek, jak to může... celý příspěvek >
Dýně hokaido?, 25.5.2009
Semena dýně Hokaido jsem mám od firmy Semo, stačí navštívit zahradnictví, kde semena Semo nabízejí, mohu poradit v rámci Prahy, v hobbymarketech se prodává už jen Nohel Garden. Klidně je možné zasadit ještě teď, jsou rychle venku.
Oplodnění nektarinky Balkonela, 20.5.2009
Dobrý den, s nektarinkou Balkonella mám tuto zkušenost: Kupovali jsme ji před dvěma lety na podzim v zahradnictví Kruh. Zimu přežila bez problému, na jaře byla obalená nádhernými růžovými květy. Opylovala jsem je štětečkem, nevím, zda jsem to tím... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika