|
Příspěvky uživatele - 51.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez - tvar řidítek, 5.6.2009 Dle telefonického vyjádření BG Technik není při dodržení každoročních garančních prohlídek (cca 800 Kč) s uplatněním 5-leté záruky problém. |  | Křovinořez - tvar řidítek, 5.6.2009 Mám plochu cca 2200 m v celkem extrémním svahu 30-35 st. Trochu zanedbaná orchidejová louka, semtam maliní a ostružiní, nálety do 2-4 cm (větší jsem vyřezal motorovkou), kvůli ochraně vzácných rostlin první seč až koncem června, tráva tedy... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořez - tvar řidítek, 4.6.2009 Pomalu zužuji výběr svého prvního křovinořezu. Stále více uvažuji o Honda UMK 435UE - bicyklová řidítka (dražší) nebo o Hondě UMK 435LE - řidítka ve tvaru písmene D (levnější. Který typ je vhodnější pro práci na extrémně... celý příspěvek > |  | Křovinořez z Makra, 2.6.2009 Pročetl jsem hodně diskuzí, ale většinou se přispěvatelé shodnou, že rezerva výkonu po zajetí do vysoké trávy je velmi vhodná. Tráva bude vždy dost vysoká, protože se jedná o louku s chráněnými rostlinami (sasanka, prvosenka, vstavače), které bych... celý příspěvek > |  | Křovinořez z Makra, 2.6.2009 V Makru se nyní prodává za cca 4 tis.křovinořez NAC CG 430B, 2-takt, 1,7 HP, 42,7 ccm. Máte s ním někdo zkušenosti? Je na něj servis? Vypadá podobně jako ABG CG 430, který je ovšem dražší. Momentálně jsem se vyšťavil koupí... celý příspěvek > |  | Čínský křovinořez, 25.5.2009 A co tahle? Pozná se z obrázku a z parametrů, jestli je úplně na prd? Petr |  | Čínský křovinořez, 24.5.2009 Jelikož jsem s křovinořezy nikdy nepracoval, tak asi raději zvolím nějakou levnou čínu z Německa i s dopravou za 100-120 EUR s tím rizikem, že se do roka či dvou rozsype a že oprava nebude rentabilní. Ale snad mezitím zjistím, jaký stroj... celý příspěvek > |  | Čínský křovinořez, 24.5.2009 Jsme novými majiteli chalupy s 2400 m2 velmi svažitého pozemku (známá, aby se udržela na jejím, prý menším svahu, nosí do zahrady tretry!!). Vetší část svahu je neudržovaná, na jaře byla plná sasanek a petrklíčů,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|