|
Příspěvky uživatele - 197.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stolní odrůdy, 9.9.2010 Moldova je z běžně dostupných modrých odrůd jedna z nejpozdnějších, pokud nemáte výborné podmínky pro pěstování, tak o ní neuvažujte. O chutˇové vlastnosti mít strach nemusíte. VJK |  | Dýně hokaido?, 24.5.2009 Já jsem nějaké koupila v maarketu-psali na nich přímo hokaido. Ale měla jsem i svoje a přes zimu byly uschlé ve sklenici. Nic zvláštního jsem s nimi nedělala a vyrostli. Pozdě není, ještě to stihnete. doba na dýně je 5 a 6 měsíc. |  |
|  | Dýně - prosba o radu, 24.5.2009 V japonsku se dýně uchovávají zavěšené v sítích, právě kvůli tomu, že kdž se dotýkají sebe nebo podložky, tak začínají hnít. Nebo je dávali do sena, slámy, do obilí.. potřebují hlavně sucho.
Ze semínek z dýně je výborný čaj. Semínka i se... celý příspěvek > |  | Zahradní traktor Jonsered - praktické zkušenosti?, 20.4.2009 Pokud hodláte tahat dřevo, čím silnější stroj a hlavně s robusnější hydrostatickou převodovkou pořídíte, tím líp . Je jedině dobře, že ta 2216 má litou přední nápravu , ale jakou má převodovku nevím. Při koupi u odborného prodejce se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|