|
Příspěvky uživatele - 76.151
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ochrana třešní před ptactvem, 24.5.2009 Jen pro pana "radu". No, konečně jsme se dostali na "normál".Já věděl, že jste seriozní pán, snad též zahrádkář ale asi ve větším.Já mám jen 3 stromy třešně, výšky do čtyř metrů a vnoučata se na úrodu jen třesou.Proto se... celý příspěvek > |  | Ochrana třešní před ptactvem, 24.5.2009 Tak to máte smůlu, při velikosti Vaší třešně a asi Vám nezbude, než využít rady pana "rady" nebo u Vás třeba nejsou ptáci. |  |
|  | Ochrana třešní před ptactvem, 24.5.2009 Rád bych využil rady/přejaté/ pana rádce 279 k vysazení stromu "napospas" ptákům k uchránění ostatních před likvidací třešní. Věřím, že viděl útok hejna špačků na třešně, kdy během 1 - 2 hodin je úroda stromu zlikvidována. A co dál? Kolik... celý příspěvek > |  |
|
|
|