|
Příspěvky uživatele - 109.55
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fialky, 21.6.2009 Díky za dobrou radu, určitě to vyzkouším. |  | Jak přesadit pivoňky?, 2.6.2009 Zdravím, mám s pivoňkami stejnou zkušenost. Přesazoval jsem tři trsy tmavě červených, až do fialova (žádné jiné na zahradě ani nebyly), dva změnily barvu na světle růžovou s občasným tmavším žíháním, jeden zůstal v původní barvě.Zasazeny jsou asi... celý příspěvek > |  |
|  | Ibišek - pěstování do korunky, 24.5.2009 Zdravím. Ibišek roste velmi rychle, zvláště, když je hnojený a má dostatek vláhy. Zaštipováním nových větviček sice zhoustne, ale protože kvete právě na koncích těchto větviček, připravíte se o květy. Doporučil bych každou větvičku hluboce... celý příspěvek > |  | Jedná se o denivku?, 23.5.2009 Opravdu patří mezi kostacovité, český název tygřice paví. Pochází z jižní ameriky a Mexika, pěstování zcela shodné s gladiolami - mečíky, stejně se i rozmnožuje pomocí dceřiných hlízek. Kdo rád experimentuje, může se pokusit o rozmnožování semeny -... celý příspěvek > |  | Minirůžičky - pěstování v záhonku?, 23.5.2009 Pokud necháte růžičky v květináčích, má to jedinou výhodu - začátkem podzimu je můžete přenést zpět domů a pokvetou ještě začátkem zimy. S ubývajícím množstvím světla se však budou vytahovat a dostanou světlejší barvu. Na jaře před vynesením ven je... celý příspěvek > |  | Orchideje, 23.5.2009 Bohužel orchideje z BAU, OBI a pod. mají v názvech často dost velký guláš, v lepším případě Phal (tedy Phalaenopsis), v horším jen Orch. mix, případně různě zaměňují jména rodů, druhů a kultivarů. Jde zpravidla o křížence, pěstované ve velkém a... celý příspěvek > |  | Fialky, 23.5.2009 Ahoj. Vždycky jsem staré přerostlé fialky nahrazoval novými z listových řízků a šlo to bez problémů. Naposledy jsem to provedl u dvou různých odrůd s dvoubarevnými - proužkovanými květy (rostliny původem z BAU.) a nové rostliny kvetou úplně jinak -... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|