Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chladné počasí sběr paprik?, 9.10.2011 Otrhat papriky rostou jen nad 10st. pod 10st. se nachladí a už nerostou.
Vyštipování zálistků u rajčat pro začátečníky, 27.6.2010 Skuste si spomenout jak velký byl ten plod ze kterého máte ta seminka. Keříčková odrůda má spravidla plody velikosti větších kuliček hrozmů. Pokud to byl plod velikosti větší než je vejce tak to bude odruda tyčková. Vzhledem velikosti rostliny jakou... celý příspěvek >
Obří masitá rajčata, 6.9.2009 Taktéž sem je letos pěstoval prvně a cocela to jde na kečup jsou výborná.
Mulčování půdy okolo parik a rajčat, 22.5.2009 Mám takovej dotázek je možné záhony rajčat a paprik zakrýt mulčovací kůrou? Nemůže jim to nějak uškodit? Má stímto někdo nějakou zkušenost nebo mi poradte jinou formu co mohu použít. Jde mi oto abi půda tak rychle neosichala a zamezit růstu plevelu.
Zálévání postřiky rajčat a paprik na balkoně, 19.5.2009 Pokud na mě svítí slunce a jsou rozpálené tak rozhodně nestříkat může jim to spíš uškodit (teplotní šok) papriky ani rajčata se nemají pokud možno vůbec zalévat nebo rosit na listy. A co se tyče těch odtoků tak je lepší je tam mít ať může přebitecná... celý příspěvek >
Rajčata kdy s nima už ven?, 25.4.2009 Já to dělám následovně, vždycky jedno obětuji a zasadím ho do koutu zahrady kde vůbec nesvítí slunce a čekam tejden (dnes je to už 5den). Jak se sním za tu dobu nic nestane, tak jdou i ostatní ven, ale ty se už vyhřívají celej den na sluníčku.