|
Alcea rosea - Slézová růže, 24.6.2009 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat odborníků zda se dá tato dvouletka nějak namnožit-třeba až v příštím roce aby zase vydržela 2 roky anebo to nejde-řízek i tak příštím rokem končí.Moc děkuji.květinková začátečnice:))
A pokud se to dá, tak jak a co... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2009, 22.6.2009 Jéé už to vidím na jedné fotce ten zábal do pláštěnky, zítra si ji koupím také jsou jako v bavlnce u Vás |
 |
|
 |
Melounoviště 2009, 22.6.2009 To je nádhera a kolik už je květů a pidi melounků:)),je to srandovní-tašky na garáži-věřím, že jich naroste opravdu hodně-sluníčka budou mít dost-skvělý nápad-už i plevel roste-v tomle bude výhoda(málo plevelu) -já musím ty šlahouny pořád nazvedávat... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2009, 15.6.2009 a opět nám začne deštivo-naše melounky tento rok trpí-chjoooo.Zakrýváte je před deštěm, či nějaké jiné opatření? už toho deště bylo až až. |
 |
Melounoviště 2009, 12.6.2009
|
 |
Melounoviště 2009, 12.6.2009 Hmmm, jen tiše závidím tolik zvláštních odrůd a kdy pořádáte ochutnávkové dny...si dělám legraci-je to úžasné a to Vaše vychytané políčko, paráda.Nádherné fotky, děkujeme,těšíme se moc na další:)) kterýpak je asi nejsladší. |
 |
Melounoviště 2009, 11.6.2009 To je opravdu hodně odrůd-super, prosím můžeš nás zásobit fotky-ráda bych viděla tolik různých melounků na fotkách, jak si vedou a rozdíl.Určitě tím potěšíš moooc lidiček děkujeme |
 |
Celer listový, 9.6.2009 Zdravím opět po nějaké době-můj celer za oknem je tak 7cm, ale nevím ted co stím-jsou to mooooc tenounké nožky-jak je udělat silnější, stejně jako prodávají již napěstěné malé co se sází, ale již se silnější nožkou.Nevím zda je přesadit a celou nožku... celý příspěvek > |
 |
Jaké tyčky k rajčatům?, 9.6.2009 Tak to je mazec ty fotky kdo umí, umí... paráda.Jen mám dotázek, měla jsem za to, že se mají vázat pod květy a ne nad-nebo je to jedno? opravdu luxus. Nezavážíte nějaký obchod? nemáte nějaké fotky i okurek jak pěstujete-jistě to bude další... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2009, 9.6.2009 Děkuji za fotky, vypadají moooooc dobře! já co mám ty 2 také roubované, tak krásně rostou i v té zimě, ale ty druhé potvůrky rostou pomalu-už jsem oddělala sklenice, protože jsem si zase všimla, že když byla zima a zapršelo a potom ihned vylezlo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Odstranění nasazených plodů u mladé broskvoně, 3.6.2009 Chjo:((vy máte apoň jen 9 plodů, ale já více než sto-také na roční broskvičce:(((chjo a musí dolůůůů- |
 |
Roční broskev, 3.6.2009 Jak jsem již psala mám broskvičku zasazenou min.rok na jaře je malinká a letos byla obsypána možná více jak stovkou plodůtaková prďolka a tolik samozřejmě dle rad šly všechny dolů:((už vidím jak další roky až se bude moci nechat dozrát bude... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2009, 3.6.2009 Tak žijí ty na garáži:))) tak to je fajn.Já mám zatím kvítečka jen na těch 2 roubovaných, tam už je vidět, že kvítek zachvíli opadne a minimelounek je tu-ty ostatní to u nás bude ještě trvat.Kdo je má ve skleníku to je jistě jiná, tam už bych řekla... celý příspěvek > |
 |
Jaký traktúrek, 2.6.2009 Moc děkuji za rady-a pokud někdo má ještě další nápad napište prosím.Pane Ivane-se tady chechtám jak píšete co 5m můsíte čistit ucpaný tunel a ůplně si představuji jak já u toho nervuji:))) nechávám to jen prolítávat prdím na to.Od loni jsem totiž... celý příspěvek > |
 |
Melounoviště 2009, 2.6.2009 Tak tohle je i u nás-vybagrují všechno-já pak musím přesazovat a za chvíli opět:((koupila jsem si i ten vibrující strojek(mimochodem pěkná pálka) a prd-udělají si chodbu hned vedle:((ale šlo to vyreklamovat.Stím saponátem-no nevim, nalít mezi okurky... celý příspěvek > |
 |