Příspěvky uživatele - 43.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vysokotlaký čistič Karcher 2.980, 29.12.2011
Mám Karchera 4 rok na oplach auta a motorky.Prý vyšší třídy ale bohužel pořád s plastovým čerpadlem.Po cca 5 měsících znatelný pokles tlaku.Po roku a půl v záruce měněno opotřebené plastové čerpadlo.Ted zase pomalu bez tlaku.Soused ten stejný problém... celý příspěvek >
Problémy s Goji, 20.10.2009
Koupila jsem si sazenici kustovnice čínské v zahradnictví Starkl v roce 2008. Letos vyrostla do výšky asi 120 cm. V létě začala kvést malými fialovými květy, které se změnily v drobné, spíš oranžové než červené, plody.Zajímalo by mě, jak mají být... celý příspěvek >
Čím zavlažujete trávník?, 21.5.2009
Zdravím, tak jsem koupil "velblouda" od Gardeny - cena 435,-Kč. Sledoval jsem v obchodech i levnější, ale když jsem je viděl, tak jsem šel do gardeny. A jsem spokojený. Po čase velblouda posunu a je to v pohodě. Možná příští rok se pustím do... celý příspěvek >
Čím zavlažujete trávník?, 2.5.2009
To nikdo z Vás nezavlažuje trávník? Potřebuji poradit s čím máte zkušenosti na zavlažování trávníku. Myslím tím takové velbloudy, které se překlápějí ze strany na stranu - zavlažují obd.plochy. A další jiné. Jestli koupit Gardenu nebo něco... celý příspěvek >
Čím zavlažujete trávník?, 19.4.2009
Zdravím, právě zakládám trávník a potřeboval bych od vás zkušenosti se zavlažováním. Vím, že nejlepší jsou automatické závlahy - na ty bohužel vsoučasné době nemám. Dostal se mi potom do ruky leták s GARDENA víceplošný zadešťovač Aquacontour -... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika