|
Příspěvky uživatele - 167.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nebezpečný smrk, 21.5.2009 Máme taky problém s letitými lípami.Soused vylítal aspoň ořezání těchto stromů před jeho pozemkem.My si to vyřídíme až na podzim, teď jsou ve vegetaci.Pokuste se domluvit s obcí o prořezání stromu, je mu to neuškodí a vy budete mít více klidu. Eva |  | Blednou mi listy papriky. Co s tím?, 18.5.2009 Ráda bych se zeptala jak velké ty pytle jsou, líbí se mi.Eva |  |
|  | Aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 16.4.2009 Hledáme recept na agar pro in vitro množení tohoto druhu:
Medium pro in vitro množení prodává Čaderský-Envitek. Doufám že to admin nesmaže, další informace jsem loni našla na stránkách milivníků masožravých rostlin a na stránkách martagon.cz.Tam je... celý příspěvek > |  | Sloupovité jabloně, 3.4.2009 Manžel koupil sloupcovitou(tak je to napsané na letáku)jabloń Goldcats od zahradnictví Chovanec a jako opylovač je vhodná jakákoliv jabloň,kromě triploidních odrůd jako Suncats, Boskoop nebo Jonagold.Myslím, že na fóru byly triploidní odrůdy... celý příspěvek > |  | Lilie, 28.3.2009 Zasaďte ji ihned, hloubka výsadby je asi od 15 do 20 cm.Půda by neměla být přemokřená, lilie nemají mokro rády, hlavně v zimě.Já dávám drenáž pod všechny cibule lilií a půda nad cibulí by měla být zastíněna nižšími rostlinami.
Hezký den se Eva |  | anglické růže - licence v ČR, 23.3.2009 Zdravím všechny růžařky a milovnice květin.Elfe už mám týden v zemi, koupila jsem ji hned Baumaxu, jak jsem se dověděla, že navážejí růže.
Obrázek mě potěšil, už se taky nemohu dočkat.Růže byla sice zavoskována, ale pěkně pučela.Měli tam ještě... celý příspěvek > |  | anglické růže - licence v ČR, 8.3.2009 Já jsem 2 angličanky viděla loni na jaře v Baumaxu ve Frýdku, už nevím které to byly.Eva |  | nocenka, 1.3.2009 Já jsem si je objednala na internetu V kamenném obchodě jsem je ještě neviděla.S pozdravem Eva |  |
 |
|
|
|