Příspěvky uživatele - 98.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tavola kalinolistá Red Baron, 20.5.2009
1. Zahradník prostě použil metodu tzv. "zahuštěných skupin": keře velmi rychle udělají zapojený porost a brání růsti plevelů. 2. Předpokládaná svída se obvykle rozrůstá daleko více, než tavola. (takže byste s tím měla daleko více... celý příspěvek >
Trastan, 20.5.2009
V tom případě je můžete vypustit do prostoru okamžitě, ochranná lhůta pro herbicidní složku travinu je 28 dní.. Travin je skutečné vítězství marketingu nad racionálním uvažováním
Živý plot z Buku lesního červeného, 20.5.2009
S textem souhlasím. Živý plot z něj půjde udělat. Čeká Vás hodně práce při stříhání (ale to při délcea výšce Vašeho plotu bude hodně práce s jakoukoli jinou rostlinou). Částečná neopadavost spočívá v tom, že listy na podzim uschnou, zhnědnou a... celý příspěvek >
Trávník pod smrkem?, 20.5.2009
Děti nejsou vždy nemyslící bytosti, kupodivu pochopí, že do kapradin se neleze.
Zahradní kala, 20.5.2009
je možné ještě při zjištění hniloby hlízy kytičku zachránit?
Trávník pod smrkem?, 20.5.2009
Já všem moc děkuji za rady. :-) Bohužel mé pokusy o trávník již několikrát proběhly. zalévala, děti odháněla, plůtek stavěla, bohužel nic... zřejmě se potvrdila skutečnost, že trávník a smrk k sobě při vší vůli nejdou. Smrk je hóóódně (nebudu psát... celý příspěvek >
Obnova ořešáku z plodu či řízku, 20.5.2009
1.Vím, že jsem sázel roubovanec z uznané školky (u odrůdy si nejsem jist, jak jsem již výše psal). 2. Vím, jaké má ořechy. Toť vše. Někdy "obyčejný" semenáč předčí svými vlastnostmi uznanou odrůdu. Josef.
Motorová pila Oleo-mac, 20.5.2009
Ono by bylo potřeba si vyzkoušet pořádnou značkovou pilu, je to úplně jiné řezání a myslím že by ses takovéhle šmudly hodně rychle zbavoval.
Netradiční metoda řezu, 20.5.2009
V principu, p. Radouši, souhlasím. Jenom se ještě se vrátím k tomu řezu větví se zelenými plody. Já postupuji právě opačně. V případě zimního řezu toho o příští úrodě mnoho nevím, jak strom pokvete, zda nevymrzne, atd. V době násady zelených plodů má... celý příspěvek >
Ibišek čínský - blednutí a opadávání listů, 20.5.2009
po přesazení domácího ibišku a jeho přemístění ke slunečným dveřím na západ došlo k blednutí a uvadání a opadávání listů.Keř je tak patnáct i více let starý, vloni byl v únoru razantně seřezán a kvetl od podzimu do letošního února. přestávku jsme mu... celý příspěvek >
Co je to za hmyz - uzitocny alebo skodca? - foto, 20.5.2009
Na první fotce je "moucha" - tedy dvoukřídlý hmyz - myslím, že se jmenuje roupec. Na druhé fotce je brouk páteříček - před časem to o něm byla řeč. Josef.
Největší vžité fámy na zahradě, 20.5.2009
Rozhodl jsem se založit toto vlákno, protože mi připadá, že veřejnost, která nemá zahradnické vzdělání, dělá některé věci automaticky, ale zcela špatně.Bohužel se to dělá i v parcích.Prosim vás, nehledejte v tom, že by jsem chtěl někoho... celý příspěvek >
Špenát a kopřivy - zkuste to, 20.5.2009
Posekat se musí, nenabalují se vlákna na mlýnek - pochutnáte si a omládnete!
Campanula zvonek nevěsta, 20.5.2009
Pravý ž+n by měla být Campanula isophylla.
Špenát a kopřivy - zkuste to, 20.5.2009
Jako moje maminka i já dělám špenát z kopřiv - jen ze samotných.Spařím, posekám na prkénku sekáčkem a přemelu na masovém mlýnku-dírky asi 5mm.,sousedka seká drobně a ani nemele.V kelímkách zamrazím dávku na oběd, mám na další dlouhé období.Zpracuji... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika