Příspěvky uživatele - 98.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hortenzie, 20.5.2009
Píšete o květech, ale docela podstatné jsou listy. O hortenziích se zde už hodně psalo, zadajte si do vyhledavače a přečtěte si názory a zkušenosti již jednou i vícekrát zde psané, dozvíte se spoustu informací. M.R.
Mam zastipvat rajcata a papriky, 20.5.2009
Prominte, ale jestli vylamujete kvety, tak jste také takový,,Truhlík". Z čeho budete mít nejaké to rajče, kvúli kterému jste potešila svého prodavače u kterého jste zboží koupila a on vám neumel poradit.Poťešíte tak i dalšího v zelovocu?Ale... celý příspěvek >
Růže má bílé skvrny na listech, 20.5.2009
Lili, moc díky za radu, první koupím ten Decis a zkusím tu potvoru zlikvidovat. Lili, za jaký čas poznám, že to zabralo a jak se to projeví?
Husqvarna 143R, 20.5.2009
Tak nakonec potvrzeno, klikova skrin je taktez kovova ze slitiny lehkych kovu. Info linka HQ je celkem pruzna, az jsem to necekal. Jenom dobre. Snad tyto informace pomohou nejen mne.
Choroba rajčat, 20.5.2009
Můj názor jsem napsala ve vláknu "choroba mých rajčat" nebo tak nějak to znělo. M.R.
Blednou mi listy papriky. Co s tím?, 20.5.2009
proti voškám /mšicím / velmi účinná pomoc  ...obyčajná žihľava / kopřivy /  čerstvé nasekať porozhadzovať /rozházet/ okolo papriky a počas polievania výluh zo žihľavy pôsobí ako hnojivo a vôňa žihlavy spoľahlivo odpudzuje vošky...... celý příspěvek >
Co je to za nemoc u mých rajčat, 20.5.2009
Pokud u nich nedošlo k nějakému mechanickému poškození-kroupy, silný vítr...-plíseň si čas nevybírá.  Pokud bylo u Vás děštivé či dost vlhké počasí, je to možné. Můžete je pro jistotu "stříknout" Kuprikolem-dá se to dle návodu... celý příspěvek >
Campanula zvonek nevěsta, 20.5.2009
Dobrý den, hledala jsem jak vlastně ženich a nevěsta vypadá a který je ten "pravý", ale z obrázků jsem pochopila, že je to prostě bílý zvonek a modrý nebo modrobílý zvonek, nebo se tak říká přímo nějakému druhu? Děkuji za odpověď. Ingrid
Bílá černá skvrnitost, 20.5.2009
Zdravím, bez fotky těžko hádat. Porovnejte si s fotkami řádění pidikříska na vlákně "Růže má bílé skvrny na listech". v tom případě postřik proti houbám nepomůže., ale v žádném případě netrhejte listy. I poškozený list je pro rostlinu lepší... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 20.5.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, co je to prosím za rostliny? Předem děkuji za odpovědi.
Žížalky, 20.5.2009
Nemúžu se zbavit normálních žížal, které mi ničí napr.čerstve vysazené okurky.Nemám potrebu je zničit, jen je presvečit, aby se presunuly jinam.Tady je ke všemu ješte loví krtek a to už je moc.Mám skusit vápnení?Nebo snad neco jiného? Dík.
Růže má bílé skvrny na listech, 20.5.2009
Zdravím Pilná včelko, zkuste postřik Decis nebo Karate je relativně neškodný pro včelky i ptáčky a s pidikřískem by měl zatočit.
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika