Příspěvky uživatele - 98.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Osvětlení v pergole, 20.5.2009
nieje zlý nápad aj tie sviecky ale ked má niekdo aj krb v nutry altanku a stolik tak by som zvolil bud nejake stare koleso z voza alebo nieco opdobne nato sa daju už spravit objímky a svirtidlo hotové vyzera to pekne a je to aj ucelne ak clovek aj... celý příspěvek >
Předělání studny na rezervoár dešťové vody, 20.5.2009
zdravím všechny. Na chalupě mám nevyužívanou studnu z betonových skruží průměru 100 cm. Je hluboká 500 cm a je v ní vodní hladina 50 cm ode dna. Studnu bych rád využil jako rezervoár dešťové vody 4 m3. Tento objem však stávající konstrukce neudrží... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 20.5.2009
Kytka 2 je na 100% Rhoeo bicolor, kytka číslo 1 by mohla být nějaký phylodendron nebo monstera ve špatných světelných podmínkách, listy se jí,,rozžezávají" jen při dobrých světelných podmínkách.Láďa.
Kokosová palma, 20.5.2009
Dobrý den, četla jsem si vaše rady a musím říct že jste odborník jak se patří.Proto se na vás také obracím oradu.Koupila jsem si palmu kterou zalévám pravidelně, mlžím,mám ji na slunném teplém místečku, ale přesto se jí nějak nedaří-což mě velmi... celý příspěvek >
Žížalky, 20.5.2009
Žížaly se živí především tlejícím rostlinným materiálem, ale připouštím, že občas asi rády i něco čerstvého. Zakuste kolem okurek namulčovat posekanou trávu.
Bio hnojiva, 20.5.2009
Mám zkušenosti se zkvašeným slepičincem vlastní výroby. Nevím, jestli je stoprocentně bio (slepice žerou zrní z družstva). Podfuk to není, je vynikající.
Špatně vyvinutý květ růže, 20.5.2009
Děkuji za rady, jestli jsem to pochopila správně, chloroza by postihla celý keř, což rozhodně nemám, jde vždy o jeden až dva výhony. Výhony teda ustřihnu a budu doufat, že by to mohlo být tou námrazou. Těch pilatek se bojím, myslíte, že mohu stříkat... celý příspěvek >
Padlí nebo co na růži?, 20.5.2009
Takže jsem volala paní Pelcové a domluvili jsme se!!! Díky za tip! (Tu moji napadenou růži nechám už být, postřiky jsem vyzkoušela tři a nic nezabírá. V nejhorším jí budu muset zlikvidovat.)
Netradiční metoda řezu, 20.5.2009
Zapomněli jste na to, že celý proces příjmu sluneční energie lze popsat matematicky za pomoci integrálního a vektorového počtu, přičemž výsledek bude zcela nepoužitelný a tudíž nanic, jak je výše správně řečeno. Díky jednomu sradistovi tady houf lidí... celý příspěvek >
Bio hnojiva, 20.5.2009
Zdravím Vás. Chtěl bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s biohnojivy, nejlépe s ve vodě rozpustnými biohnojivy. A řekněte mi, jestli to není nějaký podfuk, díky. 
Křovinořez Garden King - Tv products, 20.5.2009
neberte... má iba malé riaditka... malý výkon... nemá popruh na rameno... ak si priplatíte za popruh, vyjde vás na tie isté peniaze ako iná značka ktorá popruh má v cene, a má široké riaditka ako majú profi stroje... s tým totiž treba robiť, a bez... celý příspěvek >
Nadúroda, 20.5.2009
Pri marhuliach som sa s takymto prístupom viac krát stretol.Sú to väčšinou staršie marhule s neznámym podpníkom ktorému vyhovujú miestne podmienky(výška podz. vody, druh a kvalita pôdy...).Neraz novovysadené mladé marhule tej istej odrody sa nedožijú... celý příspěvek >
Odstranovaní suchych listů na skalce, 20.5.2009
Jsem skalničkář-amater, ale myslím si, že Aster alpinus je trvalka, kvete mně ve 3 barvách a mám ji už několik let - na jaře suché odstraním Sona 
Konifery mix z Lidlu - prosim o rozpoznani, 20.5.2009
Dekuji, tak jsem se koukam ani v jednom netrefil... mam se co ucit :-). Hledal jsem na netu dalsi fotky, a Ivonne/Elwoodii (foto 2,3) sedi, akorat ten 'Elwoodii Gold' mi prijde jiny. Je rozumne ten Ivonne dat na slunicko do "bezedneho... celý příspěvek >
Trávník pod smrkem?, 20.5.2009
Trávníky jsou můj koníček, nicméně pěstování trávy pod smrkem, který již nyní tak pěkně zakrývá půdu pod sebou, že navozuje stav, který popisujete, je takřka nereálné. Můžete zavlažovat, sázet   "odolné" travní směsi, nebude to bohužel... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika