|
Příspěvky uživatele - 98.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za rostlinu?, 20.5.2009 První je spíše Spathiphyllum než monstera či filodendron, s dvojkou souhlasím - Rhoeo, ale discolor ne bicolor.... |  | Mulčování trávníku na zahradě - pro a proti, 20.5.2009 Ano, mulčování - tedy nastýlání - není mluvnicky ten pravý termín pro činnost, kterou provádí sekačka vracející zelenou hmotu trávníku. Ale vžilo se to a všichni tomu rozumějí - až na pár hnidopichů, používajících ještě méně srozumitelné výrazy jako... celý příspěvek > |  |
|  | Trávník pod smrkem?, 20.5.2009 Pokud tam "...lezou děti a rozvíří prach..." (volná interpretace původního dotazu), je jakákoli jiná výsadba nereálná (buď děti nebo "kytky")...
Josef. |  | Konifery mix z Lidlu - prosim o rozpoznani, 20.5.2009 Každý se učíme... (U Elw.Gold předpokládám, že se ještě vybarví, zvlášť až bude mít více světla. Ale netrvám na tom, že jsem je určil správně.)
Pokud to jen trošičku jde, nedoporučuji vysazovat konifery ani ostatní rostliny do květináčů (byť... celý příspěvek > |  | Co je to za nemoc u mých rajčat, 20.5.2009 souhlasím, až na mích |  | Neznámá pokojovka, 20.5.2009 Olinko podle mě je to druh maty mela jsem to take zdravim |  | Mulčování trávníku na zahradě - pro a proti, 20.5.2009 Hodně štěstí u maturity!
Josef. |  | Osvětlení v pergole, 20.5.2009 I obyčejná petrolejka je výborná, existuje ale i petrolejka "high-tech" - punčošková. Je sice Xnásobně dražší, ale svítí nesrovnatelně víc. Podobně se vyrábějí punčoškové lampy na 2kg plynovou bombu, ty sice nejsou tak stylové jako tato... celý příspěvek > |  | Elektrická rotační sekačka s mulčováním, 20.5.2009 Víte to je nekonečný příběh prosazovatelů benzinových sekaček, zapomínáte ovšem na jednu a velmi zásadní věc že totiž téměř se žádnou /až s vyjímkou profi sekaček s cenami pohybujicíma se od cca 25 000,-Kč/se v cenové relaci do 20 000,-Kč nedá... celý příspěvek > |  | Domácí vodárna, 20.5.2009 Alko a Gardena, pokud se nepletu, nemají tak dlouhou tradici ve výrobě čerpadel jako třeba Grundfos. Ono je rozdíl dělat hadice a rychlospojky a čerpadla... |  |
|  | Pěstování jehličnanů ze semen, 20.5.2009 K té stratifikaci ještě: Tu krabičku jsem dával na sedmý schod sklepa :-) aby to bylo v chladnu! jak uznáte za vhodný podle citu: -¨) |  | Pěstování jehličnanů ze semen, 20.5.2009 Takže moje zkušenosti :
Semena jsem sklízel minulý rok dosti zvláštně, asi jsem si neuvědomoval, že tam musí být ještě semena, ale na to jsem přišel až doma, některé byli již vypadané, ale pár desítek jsem jich vyštoural, pak jsem je dal do... celý příspěvek > |  | Mulčování trávníku na zahradě - pro a proti, 20.5.2009 Kdybych zítra u maturity před komisí řekl, že se trávník mulčuje, letěl bych jako namydlený blesk.Mulčování je vhodné, ale rozhodně ne v trávnících!!!V diskusi někdo píše, že má rád trávník na relax, nebo něco v takovém duchu, předpokládám,že se na... celý příspěvek > |  | Růže má bílé skvrny na listech, 20.5.2009 Úspěch se pozná jedině tak, že nové lístky už budou zdravé. Ty staré napadené už se bohužel neuzdraví , to už bude problém pouze estetický, ale rostlina se jich časem - až si nasadí nové zdravé - sama zbaví. |  | Špatně vyvinutý květ růže, 20.5.2009 Až zastřihnete tu neduživou větvičku, tak si prohlédněte, jak vypadá uvnitř. Namrzlý nezdravý výhon má jemně zahnědlou dřeň, na rozdíl od zdravého výhonu, kde je dřeň bílá. Možná, že také někde dole na větvičce objevíte tmavší skvrnu, to je původce... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|