|
Příspěvky uživatele - 174.178
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata a papriky na balkoně? Jak na to?, 19.5.2009 A ještě, mám nad vytvořené díry něco dát? Myslím, že jsem někde četla, že se nad díry něco dává, ale už nevím co :) |  | Rajčata a papriky na balkoně? Jak na to?, 19.5.2009 Díky a máte nějaký tip, co dát pod ty díry? Mám na balkoně nové dlaždičky a nerada bych si je zničila... A těžko asi seženu tak velké mističky pod tak velké truhlíky :( |  |
|  | Rajčata a papriky na balkoně? Jak na to?, 19.5.2009 Cherry to nejsou to vím, nějaké klasické keříčkové. Nezdá se Vám 3 ks do truhlíku o velikosti 80cm málo? Pokud ne, tak samozřejmě zasadím, tak jak mám. Truhlík ale nemá díru, je to problém? Většina truhlíků nemá dole díru, tak jak na to? :-/ |  | Zálévání postřiky rajčat a paprik na balkoně, 19.5.2009 Dobrý večer všem. Jsem začínající zahradník, balkonový :) Mám připravené sazeničky rajčat keřičkových a pár paprik. Mám na Vás tyto dotazy:
1. Stačí rajčátka a papriky dát do klasického truhlíku 60cm bez dir dole? Nebo nutně potřebují odtok vody?... celý příspěvek > |  | Blednou mi listy papriky. Co s tím?, 19.5.2009 Dobře, je to takovej lavor, ale stačí to, nebo mám pořídit něco vyššího? Papriky potřebují vyšší nádobu než rajčata že? |  | Rajčata a papriky na balkoně? Jak na to?, 19.5.2009 Děkuji mnohokrát!! Dobře, takže rajčata dám do truhlíku ve velikosti 80 délka x 14 šířka x 13 výška více do hloubky než papriky. Vejde se jich do tohoto truhlíku pět? Nebo je to moc?
Mohu dát třeba pět paprik do jednoho velkého kyblíku? Jakou... celý příspěvek > |  | Blednou mi listy papriky. Co s tím?, 19.5.2009 Chci vysadit pět paprik do jednoho velkého kýble. Jak vysoký by měl být, stačí 10-15cm? Díky |  | Rajčata a papriky na balkoně? Jak na to?, 19.5.2009 Dobrý den všem. Předevčírem jsem si koupil v holešovické tržnici už vyrostlé sazenice keřičkových rajčat (5ks) a paprik (červených, žlutých, 5ks) s tím, že si je zasadím na balkoně do truhlíků. Chci se zeptat jak správně tyto rostlinky zasadit?Jaký... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|