Příspěvky uživatele - 142.56

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Travní sekačka StigaTurbo 50 S nebo Stiga Turbo 53 S, 21.5.2009
Nevim Edo co presne resite za problem, ale oba motory jsou stejne kvalitni a spolehlive. Zde spise zalezi na emocionalnim vztahu k te ci one znacce. R.
Největší vžité fámy na zahradě, 21.5.2009
A od kdy je sedmikraska plevel? Pokud se seznamite s lecivymi a zdravi prospesnymi ucinky sedmikrasky a jste soudna osoba, budete rada, ze ji na travniku mate. Je to jedna z mala bylin, ktere se daji jist cerstve. R.
Standardní sekačka nebo mulčovací, 19.5.2009
Zalezi, kolik chcete do sekacky investovat a od toho se odviji kvalita a komfort. R.
Vzduchovy filtr od oleje u ctyrtaktniho motoru, 12.5.2009
Prosim o odpoved na otazku proc je mastny filtr u Hondy gx25? Predpokladam, ze s tim vyrobce pocital, kdyz tam dal pouze molitan misto papiroveho filtru. Zadny ubytek oleje ani kourivost jsem nezaregristroval. Dik R.
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 18.4.2009
Takze pila Hq 353 a krovinak Hq 333 1:50 origo olej (starou pilu jsem pohanel stejnou smesi)a pila Stihl 180 taky 1:50 jen tera M2T 1:40 vse bez nejmensich problemu samozrejme smes pouzivam max 3 tydny starou J.K.
Otazka pro Radka B, 14.1.2009
Dekuju pane Radku. Vase informace o znackach mi uplne vyhovuje jenom mi tam trochu nesedi ten Jonsered, protoze se domnivam, ze pouziva identicky motor jako HQ a u tohoto motoru jste uvedl jiste zavady karburatoru Zama. Proc uz vlastne nepouzivaji... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika