Příspěvky uživatele - 187.204

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Určení plevel podle obrázku, 19.5.2009
Taky to máme v trávníku, vezmu ROUNDUP, štěteček a zakleknu. Nestříkám, jen natřu střed rostliny, zbyde jen dírka v trávníku, která brzy zaroste. Přeju hodně úspěchů     Janina
Asijská švestka, 17.5.2009
Děkuji za odpověď, myslela jsem tím, že koupím ještě jednu asijskou švestku - jakékoliv odrůdy, ne tu samou odrůdu, význam slova cizosprašnost celkem chápu, jen jsem nevěděla jak dalece jsou příbuzné asijská švestka s naší. Uvítám každou radu od... celý příspěvek >
Asijská švestka, 17.5.2009
Letos na jaře jsem si koupila od firmy JUKKA asijskou švestku odrůdy OZARK PREMIER.Sice jsem se na jejich stránkách před koupí informovala, jak to vypadá, ale pán měl na autě už jen 3ks různých odrůd a tak jsem vybrala tu s nejlepším kořenovým balem.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika