Příspěvky uživatele - 232.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zelený povlak na povrchu, 19.5.2009
Na to som už tiež myslela, budem musieť nejaký zabezpečiť. Ďakujem za radu.
Zelený povlak na povrchu, 19.5.2009
Vyrobila som si sieťku s dámskou pančuchou a slúšala som to vyloviť. Niečo sa podarilo zachytiť, no nie všetko. budeme musieť vymyslieť inú konštrukciu sieťky. včera fúkal vietor, tak to celé odvialo na jednu stranu jazierka a vypadalo to strašne,... celý příspěvek >
Zelený povlak na povrchu, 18.5.2009
UV lampu mám, trubicu som tento rok nemenila, nemá ešte ani celý rok, tak som myslela, že by ešte mohla byť funkčná.
Zelený povlak na povrchu, 18.5.2009
dobrý deň, vymenila som 80% starej vody kvôli znečisteniu výluhom z hnoja z lekien. Stará voda bola síce priezračná, ale žltá a bála som sa, že to môže ublížiť rybkám (máme jazierko cca10 m3, 3 karasy a 3 farebné kapríky). Lekná som predtým... celý příspěvek >
Koncentrovaný dusík v jazierku, 29.4.2009
Tak čo by ste doporučovali urobiť? Vymeniť vodu alebo ešte počkať, ako sa to vyvinie? Alebo vybrať lekná a presadiť ich do ináč pripraveného substrátu? No to by sa musela zároveň aj vymeniť voda.
Ďakujem za radu, musím si kúpiť testovaciu sadu na vodu a potom sa ozvem. Ja som hlavne chcela vedieť, či tú vodu meniť alebo nie. Mária
Dobrý deň, pravidelne navštevujem toto forum a čerpám z neho veľa užitočných informácií. Preto by som chcela využiť túto cestu a poprosiť o radu: Ako mi poradili, zasadila som nové korene lekien do čistého kravskéro rok odležaného hnoja a navrch... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika