|
Příspěvky uživatele - 232.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zelený povlak na povrchu, 19.5.2009 Na to som už tiež myslela, budem musieť nejaký zabezpečiť. Ďakujem za radu. |  | Zelený povlak na povrchu, 19.5.2009 Vyrobila som si sieťku s dámskou pančuchou a slúšala som to vyloviť. Niečo sa podarilo zachytiť, no nie všetko. budeme musieť vymyslieť inú konštrukciu sieťky. včera fúkal vietor, tak to celé odvialo na jednu stranu jazierka a vypadalo to strašne,... celý příspěvek > |  |
|  | Zelený povlak na povrchu, 18.5.2009 UV lampu mám, trubicu som tento rok nemenila, nemá ešte ani celý rok, tak som myslela, že by ešte mohla byť funkčná. |  | Zelený povlak na povrchu, 18.5.2009 dobrý deň,
vymenila som 80% starej vody kvôli znečisteniu výluhom z hnoja z lekien. Stará voda bola síce priezračná, ale žltá a bála som sa, že to môže ublížiť rybkám (máme jazierko cca10 m3, 3 karasy a 3 farebné kapríky). Lekná som predtým... celý příspěvek > |  | Koncentrovaný dusík v jazierku, 29.4.2009 Tak čo by ste doporučovali urobiť?
Vymeniť vodu alebo ešte počkať, ako sa to vyvinie?
Alebo vybrať lekná a presadiť ich do ináč pripraveného substrátu? No to by sa musela zároveň aj vymeniť voda. |  | Koncentrovaný dusík v jazierku, 29.4.2009 Ďakujem za radu,
musím si kúpiť testovaciu sadu na vodu a potom sa ozvem. Ja som hlavne chcela vedieť, či tú vodu meniť alebo nie.
Mária |  | Koncentrovaný dusík v jazierku, 29.4.2009 Dobrý deň,
pravidelne navštevujem toto forum a čerpám z neho veľa užitočných informácií.
Preto by som chcela využiť túto cestu a poprosiť o radu:
Ako mi poradili, zasadila som nové korene lekien do čistého kravskéro rok odležaného hnoja a navrch... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|