Příspěvky uživatele - 17.134

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Smrk - nemoc nebo škůdce, 3.6.2009
Dobrý den, Prosím o radu – mám plot ze smrčku a našel jsem na nich „ hálky “ + hodně látajících breber.  Je vhodné použít v této době postřik nebo mám počkat na podzim??? Dík Honza
Smrčky na živý plot, 25.5.2009
Dobrý den, Rád bych Vás požádal o radu. Bydlím na vesnici a kolem pozemku soused před časem vysázel smrčky. Plot je vcelku udržovaný, vysoký cca 1,80m. Moje otázka zní – potřebuji dosázet asi 18m. Existuje nějaký jehličnan, který roste... celý příspěvek >
Standardní sekačka nebo mulčovací, 19.5.2009
Rozhodne nechci Trabanta ale taky nepotřebuji Mercedes
Znamená to, když jsou nejprodávanějš, že jsou nejlepší na trhu??
Děkuji za další podměty. V této chvíli selektuji sekačky již podle ventilového rozvodu a podle obsahu válce.  Které sekačky jsou podle vás na našem trhu v těchto parametrech nejlepší. Díky H
John Deere?, 14.5.2009
Dobrý den přátele posekaného trávníku, Rád bych se optal zda má někdo zkušenosti se sekačkami John Deere? Rád bych si pořídil sekačku se šíři záběru okolo 53cm, šasi bych preferoval slitinu hliníku nebo ocel. Děkuj za vaše názory Honza
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika