Příspěvky uživatele - 48.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rdesno, 24.3.2007
Díky za vaši radu - právě proto mne rdesno láká, že rychle roste.Jsem začátečník, domnívám se, že když ho budu "řezat", tak snad poroste tak,jak bych si asi přála. Možná je to naivní názor, zdůrazňuji,že zahradu vlastním od loňského léta-je... celý příspěvek >
Rdesno, 24.3.2007
Chtěla bych nechat obrůst plechovou kolnu na nářadí-hlavně rychle! Dle různých příspěvku jsem si vybrala rdesno. Můžete mi někdo prosím poradit, jaké by měly být podmínky pro dobrý růst?  A ještě jeden dotaz - lze rdesno použít i na starý strom,... celý příspěvek >
Prosím o radu, 20.3.2007
Díky za radu-moc se mi ten nápad s růžemi líbí. Ale zase ¨jsem "vedle", protože nevím, jaký druh by byl nejlepší. Co jsem si tak pročítala příspěvky o růžích, tak někdo píše,že jsou růže dorůstající 1,5-3m, ale i takové,co mají výšku 6... celý příspěvek >
Prosím o radu, 17.3.2007
Na zahradě mám špatnou jabloň.Než ji pokácet,tak mne napadlo,že ponechám její hlavní větve a nechám ji obrůst "něčím". A to bych prosila,poradit čím.Hlavně,aby to obrostlo rychle.Díky za odpověď. Dasa
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika