|
Příspěvky uživatele - 48.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Infekce višně, 19.5.2008 Mám na zahradě 2 višně. Včera jsem zjistila, že jedna uschnula celá a druhá ze 2/3. Vůbec jsem si ničeho nevšimla, až teď. Všechny květy i s listy jsou uschlé a jsou mezi nima takové malé bílé "pavučinky. Nevím, zda předtím vadly listy, jak... celý příspěvek > |  | Japonská vrbička, 29.10.2007 Tuto vrbičku jsem zasadila vloni. Netušila jsem, že se má zastřihávat. Letos to napravím, ale nevím jestli ještě teď a nebo to nechat na jaro. A také asi o kolik ji zkrátit. Výšku má asi 1,50, roste na kmínku. Kolik cm nechat od naroubování. Díky za... celý příspěvek > |  |
|  | Rozdíl mezi psím vínem a přísavníkem, 31.8.2007 Omlouvám se, asi to bude v názvu - pětilistý zřejmě není pětiprstý. |  | Rozdíl mezi psím vínem a přísavníkem, 31.8.2007 Díky za vyčerpávající seznám názvů mého "psího vína". Pokud tedy dobře chápu, tak psí víno - rovná se i přísav. pětiprstý. Jak mám tedy rozumnět radě na množení, kde je uvedeno, že přísavník 3 a 5ti prstý se nejlépe roubuje na podnož z psího... celý příspěvek > |  | Rozdíl mezi psím vínem a přísavníkem, 31.8.2007 Tak jsem si do teď myslela, že mám na plotě psí víno. Když ale tak čtu zdejší příspěvky, nevím jestli to není přísavník. Jsem naprostý laik, zahradu mám druhým rokem. Můžete mi někdo napsat,jaký je mezi nimi rozdíl? Ten "můj" dobře roste, nyní se... celý příspěvek > |  | Přísavník - jaký a kdy vysadit, 6.8.2007 Chci si nechat obrůst chatu nějakým přísavníkem. Je nově omítnutá. Prosím o radu-aby to bylo "rychle", kterou rostlinu zvolit a hlavně, kdy ji zasadit. Jestli je možno nyní nebo to nechat na podzim či až na jaro. Děkuji za každou zkušenost. |  | Je to nějaká choroba?, 14.5.2007 Na jedné jabloni (starší) se začaly listy kroutit dospodu a okraje mají úplně červené. Zahradu mám prvním rokem, takže nevím, zda to tak třeba nemá být, ale vypadá to zvláštně. Poradí mi někdo? Děkuji |  | Poraďte,co je to za stromek, 9.4.2007 Díky za váš tip, máte pravdu-našla jsem si to na jednom vyhledavači, kde jsem se zároven dočetla, že pro správný růst je nutný v zimě radikální řez, což jsem neučinila. Teď už je asi pozdě, že? Díky za případnou odpověď. |  | Vodní gril, 8.4.2007 Tak to tedy určitě není vámi uváděný vodní grill. V tomhle grilu se normálně topí dřev.uhlím apod., ale šťáva z grilovaných pokrmu nestéká do ohně, ale do nádoby s vodou, která je pod roštem. Shora je to přikryté takovou "kopulí".... celý příspěvek > |  | Vodní gril, 5.4.2007 Na stránkách hobbyzahrada jsem narazila na vodní grill na zahradu. Nemáte s tím někdo zkušenost nebo aspoň názor na toto grilování? Díky |  |
|  | Poraďte,co je to za stromek, 3.4.2007 Na zahradě, kterou jsem zakoupila vloni mám stromek, vysoký cca 1,5 m. Má kmínek a menší korunku - asi 6-8 hlavních větviček. Má světle zelené lístky a mezi nimi i růžové. Přes zimu opadal,teď se znovu olisťuje, pár slabších větviček zřejmě uschlo-ty... celý příspěvek > |  | Co s tím?, 3.4.2007 Fotku nemám, ale určitě to bude něco z toho,co píšete. Ale chtěla bych vědět, jestli ty šlahouny odstranit nebo je tam nechat. Včera jsem je prohlížela a na některých místech to vypadá, že se tam objevují malé zelené pupeny, asi 10 cm od sebe. Takže... celý příspěvek > |  | Co s "tím"?, 30.3.2007 V loňském roce koncem léta jsem koupila zahradu. Zadní drátěný plot byl porostlý něčím - velké listy, které se s přibývajícím podzimem pěkně zbarvily od červené po žlutou barvu a opadaly (možná nějaký přísavník). Teď jsou na plotě pouze šlahouny... celý příspěvek > |  | Dosna, 26.3.2007 Máte někdo zkušenost s Dosnou?Vloni jsem dostala cibule,které jsem dala ke známému na přezimování do sklepa.Teď jsem zjistila,že je dal do hlíny,má je v chladné místnosti (světlé)a už vyrašily jakési pahýly,které jsou dost slabé a světle... celý příspěvek > |  | Rdesno, 24.3.2007 Díky moc za ty odkazy. Konečně mám "na jednom místě" popisy různých potenciální rostlin. Jen se obávám, (aspoň v mém případě to tak je), že čím mám více možností, tím spíše se nedovedu rozhodnout. Ale pokusím se vším "prokousat" a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|