|
Příspěvky uživatele - 34.243
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
květina na úpal, 29.3.2009 Fuchsie ani cuphea to není, ale co??, není to nějaký dračík?? |  | Pnoucí letnička Asarina, 29.3.2009 můžeš ho dát do truhlíku jako převis, nebo se může plazit nahoru, když se bude mít čeho přichytávat. Ze začátku roste hodně pomalu, ale pak to dožene. Některé jsou droboučké (fialová), některé celkem robustní, já měla loni růžovou a bílou, ty měly... celý příspěvek > |  |
|  | Popínavá letnička do suché půdy, 29.3.2009 Já mám na suchém místě u drátěného plotu hrachor, ale vytrvalý, takže ne letnička. Sela jsem ho před pár lety a moc jsem nedoufala, že tam půjde. Kvete růžově, vyroste výš než plot, občas ho někde trochu propletu nebo přivážu, na podzim uřežu téměř u... celý příspěvek > |  | Třapatka srstnatá Praire sun, 29.3.2009 Tak mám radost, Gabčo dík za fotky, mám poprvé vysetou a výška zatím asi centimetr, ale už se těším, ještě to sluníčko kdyby svítilo... |  | Cibulky lilie - na zimu ven?, 27.3.2009 Na přesazování jsem se právě chtěla zeptat, když je budu chtít dát na jiné místo, (až zjistím, kde vlastně rostou), kdy je to nejlepší udělat??? Moc prosím o radu a dík. |  |
 |
|
|
|