Příspěvky uživatele - 67.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skudce na kaktusech - co s nim?, 29.5.2008
Tak se sviluškou výše nemohu souhlasit, sviluška nic neprokouše. Můj tip je jednoznačně třásněnka a jak na ni si na netu jistě vyhledáte.
maliny se zbláznily, 25.5.2008
Tak pokud chcete použít chemii, tak vám určitě zabere Garlon. Pro mne ovšem zůstává otázka, zda se jeho účinek nepřenese i přes ty dva metry. Ten hluboký předklon sice skrývá také určitá rizika, ale...
Jahody škudci, 23.5.2008
Z vašeho popisu se toho příliš usuzovat nedá. Chtělo by to foto, vidět list, střed, krček, kořeny, chtělo by to vědět jak starou máte výsadbu, odkud sadbu a tak.  Je docela možné, že se u vás snoubí i víc problémů najednou, a tak vyjádřím... celý příspěvek >
Mnohonožky... Jak na ně?, 21.5.2008
http://www.agrovita.cz/pripravky/master.html http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=16862
Muškáty - mokro, 20.5.2008
Dovolím si trochu nesouhlasit s Patem a jeho přítelem. Mimo jiné výrobky i já používám 8 let truhlíky Flora, možná za tu dobu prošly inovací. Ale pokud jsem tento prázdný truhlík naplnil vodou, pak začal přetékat teprve tehdy, když hladina byla asi... celý příspěvek >
Trumpetky Datura, 16.5.2008
Datura neboli durman či andělské trumpety je často pěstovaná a známá květina. Informace o ní najdete nejen na internetu, ale skoro v každé odborné literatuře,  tak jen to základní. Je choulostivá na mráz, takže ven až po zmrzlých. Pěstovat ji... celý příspěvek >
rada, 11.5.2008
Já bych viníka vašeho problému hledal někde jinde. Ježek? Jste zadobře se sousedy?
Neznámý škůdce na jabloni, 11.5.2008
První, co bych doporučoval, je vzít lupu a květní pupen si pořádně prohlédnout. Rozhrnout i květní stopky a pořádně zaostřit. Teprve pokud zjistíte že pupen je "čistý" hledal bych další informace. Střeleno hodně od pasu, vypadá to na meru... celý příspěvek >
Krtonožka, 11.5.2008
Ještě malý dovětek autora. Ty latě musí koukat i nad úroveň půdy.
Krtonožka, 11.5.2008
Při svých toulkách za molicí jsem zde narazil na problematiku krtonožek. Mohu se s vámi podělit o přes dvacetileté zkušenosti v boji s tímto nepříjemným hmyzem. Doposud je mi známo pět způsobů boje, ale předesílám, že pokud je množství těchto broučků... celý příspěvek >
Broučci na orchideii, 19.4.2008
Internet je plný červců, zkuste si je vyhledat.
Další diskuze:  16  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika