|
Příspěvky uživatele - 67.226
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skudce na kaktusech - co s nim?, 29.5.2008 Tak se sviluškou výše nemohu souhlasit, sviluška nic neprokouše. Můj tip je jednoznačně třásněnka a jak na ni si na netu jistě vyhledáte. |  | maliny se zbláznily, 25.5.2008 Tak pokud chcete použít chemii, tak vám určitě zabere Garlon. Pro mne ovšem zůstává otázka, zda se jeho účinek nepřenese i přes ty dva metry. Ten hluboký předklon sice skrývá také určitá rizika, ale... |  |
|  | Jahody škudci, 23.5.2008 Z vašeho popisu se toho příliš usuzovat nedá. Chtělo by to foto, vidět list, střed, krček, kořeny, chtělo by to vědět jak starou máte výsadbu, odkud sadbu a tak. Je docela možné, že se u vás snoubí i víc problémů najednou, a tak vyjádřím... celý příspěvek > |  | Mnohonožky... Jak na ně?, 21.5.2008 http://www.agrovita.cz/pripravky/master.html
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=16862 |  | Muškáty - mokro, 20.5.2008 Dovolím si trochu nesouhlasit s Patem a jeho přítelem. Mimo jiné výrobky i já používám 8 let truhlíky Flora, možná za tu dobu prošly inovací. Ale pokud jsem tento prázdný truhlík naplnil vodou, pak začal přetékat teprve tehdy, když hladina byla asi... celý příspěvek > |  | Trumpetky Datura, 16.5.2008 Datura neboli durman či andělské trumpety je často pěstovaná a známá květina. Informace o ní najdete nejen na internetu, ale skoro v každé odborné literatuře, tak jen to základní. Je choulostivá na mráz, takže ven až po zmrzlých. Pěstovat ji... celý příspěvek > |  | rada, 11.5.2008 Já bych viníka vašeho problému hledal někde jinde. Ježek? Jste zadobře se sousedy? |  | Neznámý škůdce na jabloni, 11.5.2008 První, co bych doporučoval, je vzít lupu a květní pupen si pořádně prohlédnout. Rozhrnout i květní stopky a pořádně zaostřit. Teprve pokud zjistíte že pupen je "čistý" hledal bych další informace. Střeleno hodně od pasu, vypadá to na meru... celý příspěvek > |  | Krtonožka, 11.5.2008 Ještě malý dovětek autora. Ty latě musí koukat i nad úroveň půdy. |  | Krtonožka, 11.5.2008 Při svých toulkách za molicí jsem zde narazil na problematiku krtonožek. Mohu se s vámi podělit o přes dvacetileté zkušenosti v boji s tímto nepříjemným hmyzem. Doposud je mi známo pět způsobů boje, ale předesílám, že pokud je množství těchto broučků... celý příspěvek > |  |
|  | Broučci na orchideii, 19.4.2008 Internet je plný červců, zkuste si je vyhledat. |  |
 |
|
|
|