Příspěvky uživatele - 67.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata - recepty, 16.8.2008
Právě jsem dovařil kečup, zase je skvělý, inu jako každý rok, tak vám ho tu děvčata dávám k uvážení, kdyby se vám urodilo. 3 kg rajčat, 300g cibule, 4 velké stroužky česneku, 2 lžíce rozinek, 25ks hřebíčku, 30ks nového koření, 1 feferonka nebo... celý příspěvek >
Ptačí zob - zastřihnutí a vysazení nového, 13.8.2008
Ptačí zob se celkem lehce množí, ale vámi uvažovaný postup nebude mít skoro žádné šance na úspěch. Řízky (cca 6 oček) se totiž odebírají z vyzrálých letoröstů v zimních měsících a sázejí se brzy na jaře. Sázet měkké části, v tuto pozdní dobu a... celý příspěvek >
Strupovitost - tečky na broskvích, 12.8.2008
Když už tady kolega oživil tři roky mrtvé vlákno, přidám se a poprosím o vaše zkušenosti se strupovitostí broskví. Zdá se, že všechny trápí pouze kadeřavost, ale mě také již mnoho let i strupovitost. V různé intenzitě ji mám každoročně bez ohledu na... celý příspěvek >
Vykousané listy okrasných keřů, 10.8.2008
Především mne překvapuje, že vám někdo radil zalití rostlin přípravkem Karate, když máte požrané listy. Buď věda pokročila a já zůstal opadál nebo je to hloupost. Insekticid Karate je dobrou volbou, ale snad ve formě postřiku. Je to dotykový a... celý příspěvek >
Jahody - co to je, 9.8.2008
www.zahrada.cz/forum/drobne-ovoce/fleky-na-listech-jahod-75893/
v jakém stadiu máte melouny?, 2.8.2008
...a kořen u rostlin rovněž udává směr jejich růstu a stabilizuje jejich polohu v terénu, čímžto například melouny nemusíme každý den hledat v jiném místě zahrady...
Miniaturní muškáty, 26.7.2008
Myslím, že se vaše muškáty liší od těch "normálních" jen v tom, že jsou miniaturní.
I toto je Mountfield, 26.7.2008
Lidé si neuvědomují, že obchod není charita, a že žádný obchodník vám nedá nic zadarmo. V tomto směru to má "pan Mountfield", a to klobouk dolů, velmi dobře spočítáno. Z obchodu si v podstatě udělal sázkovou kancelář, kde na jednoho vítěze... celý příspěvek >
pěstování orchidejí, 24.7.2008
Tak jsem ještě za vás pátral a fakt, člověk se celý život učí. Zadáte-li si v jednom seznamovacím vyhledávači "lepkavé kapičky", (přímé odkazy zde mizí jak v Bermudském trojúhelníku), hned v prvním odkazu o citrusech se lze dočíst, že... celý příspěvek >
pěstování orchidejí, 23.7.2008
Ve snaze poučit se, jsem si to cizí a mně neznámé slovo vygoogloval a obávám se, že v tom máte trochu švajneraj.
Obnovení trávníku, 20.7.2008
Škoda, že vaše zkušenost se minula ve vlákně.
Obnovení trávníku, 19.7.2008
Škoda, že vaše zkušenost není přenositelná.
Obnovení trávníku, 19.7.2008
Já také nemusím mít trávník, kde jsou jednotlivá stébla trav v zákrytu, ale chápu, že kobercům pampelišek, sedmikrásek a jiných plevelů se nedá říkat trávník. A sečením vám žádný z nich nezmutuje v jílek či lipnici. K vašemu dotazu. Já osobně bych... celý příspěvek >
Řez hrušní pro amatéra, 13.7.2008
Ze své praxe bych nebyl až tak optimistický, že po zakoupení nějaké příručky to dobře zvládnete. Jistě, teoreticky se dozvíte řadu důležitých informací, ale i tak, je obvykle k praxi daleko. Je řada zahrádkářů, pro které je řez ovocných stromů... celý příspěvek >
pěstování orchidejí, 12.7.2008
Omlouvám se, ten nadpis se mi nelíbí a nevšiml jsem si, nevím proč ta změna, úplně mimo problematiku.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika