|
Příspěvky uživatele - 67.226
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata - recepty, 16.8.2008 Právě jsem dovařil kečup, zase je skvělý, inu jako každý rok, tak vám ho tu děvčata dávám k uvážení, kdyby se vám urodilo.
3 kg rajčat, 300g cibule, 4 velké stroužky česneku, 2 lžíce rozinek, 25ks hřebíčku, 30ks nového koření, 1 feferonka nebo... celý příspěvek > |  | Ptačí zob - zastřihnutí a vysazení nového, 13.8.2008 Ptačí zob se celkem lehce množí, ale vámi uvažovaný postup nebude mít skoro žádné šance na úspěch. Řízky (cca 6 oček) se totiž odebírají z vyzrálých letoröstů v zimních měsících a sázejí se brzy na jaře. Sázet měkké části, v tuto pozdní dobu a... celý příspěvek > |  |
|  | Strupovitost - tečky na broskvích, 12.8.2008 Když už tady kolega oživil tři roky mrtvé vlákno, přidám se a poprosím o vaše zkušenosti se strupovitostí broskví. Zdá se, že všechny trápí pouze kadeřavost, ale mě také již mnoho let i strupovitost. V různé intenzitě ji mám každoročně bez ohledu na... celý příspěvek > |  | Vykousané listy okrasných keřů, 10.8.2008 Především mne překvapuje, že vám někdo radil zalití rostlin přípravkem Karate, když máte požrané listy. Buď věda pokročila a já zůstal opadál nebo je to hloupost. Insekticid Karate je dobrou volbou, ale snad ve formě postřiku. Je to dotykový a... celý příspěvek > |  | Jahody - co to je, 9.8.2008 www.zahrada.cz/forum/drobne-ovoce/fleky-na-listech-jahod-75893/ |  | v jakém stadiu máte melouny?, 2.8.2008 ...a kořen u rostlin rovněž udává směr jejich růstu a stabilizuje jejich polohu v terénu, čímžto například melouny nemusíme každý den hledat v jiném místě zahrady... |  | Miniaturní muškáty, 26.7.2008 Myslím, že se vaše muškáty liší od těch "normálních" jen v tom, že jsou miniaturní. |  | I toto je Mountfield, 26.7.2008 Lidé si neuvědomují, že obchod není charita, a že žádný obchodník vám nedá nic zadarmo. V tomto směru to má "pan Mountfield", a to klobouk dolů, velmi dobře spočítáno. Z obchodu si v podstatě udělal sázkovou kancelář, kde na jednoho vítěze... celý příspěvek > |  | pěstování orchidejí, 24.7.2008 Tak jsem ještě za vás pátral a fakt, člověk se celý život učí. Zadáte-li si v jednom seznamovacím vyhledávači "lepkavé kapičky", (přímé odkazy zde mizí jak v Bermudském trojúhelníku), hned v prvním odkazu o citrusech se lze dočíst, že... celý příspěvek > |  | pěstování orchidejí, 23.7.2008 Ve snaze poučit se, jsem si to cizí a mně neznámé slovo vygoogloval a obávám se, že v tom máte trochu švajneraj. |  |
|  | Obnovení trávníku, 20.7.2008 Škoda, že vaše zkušenost se minula ve vlákně. |  | Obnovení trávníku, 19.7.2008 Škoda, že vaše zkušenost není přenositelná. |  | Obnovení trávníku, 19.7.2008 Já také nemusím mít trávník, kde jsou jednotlivá stébla trav v zákrytu, ale chápu, že kobercům pampelišek, sedmikrásek a jiných plevelů se nedá říkat trávník. A sečením vám žádný z nich nezmutuje v jílek či lipnici.
K vašemu dotazu. Já osobně bych... celý příspěvek > |  | Řez hrušní pro amatéra, 13.7.2008 Ze své praxe bych nebyl až tak optimistický, že po zakoupení nějaké příručky to dobře zvládnete. Jistě, teoreticky se dozvíte řadu důležitých informací, ale i tak, je obvykle k praxi daleko. Je řada zahrádkářů, pro které je řez ovocných stromů... celý příspěvek > |  | pěstování orchidejí, 12.7.2008 Omlouvám se, ten nadpis se mi nelíbí a nevšiml jsem si, nevím proč ta změna, úplně mimo problematiku. |  |
 |
|
|
|