|
Příspěvky uživatele - 16.77
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Špatné mazání řetězu mot. pily Jonsered 2145, 24.7.2009 Dobrý den,
ačkoli tady je o pilách napsáno spoustu, prosím o radu. Mám Jonsered 2145, zhruba asi 1,5 roku. Používal jsem tak 20 hodin provozu na jaře. Mazal jsme řetěz eko olejem, pak jsem míchal řepkový olej do friťáku půl na půl s motorovým... celý příspěvek > |  | Trávník pod smrkem?, 18.5.2009 Je vůbec možné donutit růst trávu pod jehličnanem, konkr. pod smrkem? máme ho na zahradě, je pod ním taková "prachová hlína", kterou děti rozvíří a je všude špína...:-(
Děkuji všem za radu :-)
Pavlína |  |
|  | Habr - sázet rovně nebo do sponu?, 28.8.2007 Na stránkách www.ceskatelevize.cz si najděte záložku on-line vysílání. Tam je archiv všech pořadů české televize. Jejich seznam máte po pravé straně. Najděte si zahrada je hra ze dne 22.1.2006 "Plot plný života", tam je přesně popsáno, jak vysadit... celý příspěvek > |  | živý plot - nařízený od úřadu, 23.8.2007 V územním rozh. na stavby rod. domků je úřadem nařízeno mít sjednocené oplocení, kde musí být vysázen živý plot z okrasných dřevin stříhaný do profilu šíře 50-60 cm a výšky 1,3 - 1,5 m. Bohužel odpadá vysázení neformálního bujně rostoucího... celý příspěvek > |  | Co je to za květinu?, 12.8.2007 Toto je správná odpověď. To pálení v oku trvalo 5 hodin. |  | Co je to za květinu?, 12.8.2007 Opatrně s manipulací. Promnul jsem si oko a myslel jsem, že mi ho vypálí. |  |
 |
|
|
|