Příspěvky uživatele - 52.9

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila do 6000, 6.9.2009
Zdravim, protrpel jsem taky hodne sahodlouhych debat o vhodnosti jen znackovych pil, a jelikoz jsem byl bez penez, do pujcovny daleko, tak jsem vzal za neco pres 4000 hechta 950,dva roky slape v klidu, jen to nesmite rozmazlovat na mazani retezu... celý příspěvek >
Jakou el. sekacku na 500?, 31.5.2009
Mam pozemek asi 40x12 m casti ve svahu uprostred je dum a chtel bych nejakou elektrickou sekacku mate nekdo zkusenosti?(libi se mi al-ko classic 3.8 E),dik
Al-ko BC 4535 nebo Husqvarna 125 R, 17.5.2009
jo jeste jsem u nas objevil i servis znacky ABG (ktera mi ale celkem nic nerika) ale maji pro me vykonove a cenove zajimavy stroj ABG CG 430 HB.
Al-ko BC 4535 nebo Husqvarna 125 R, 17.5.2009
Diky za rady, jeste chvilku poseckam, zatim se drzim na tom Al-ko, pak mi jeste Michaeli napiste, jak jste dopadl!
Al-ko BC 4535 nebo Husqvarna 125 R, 16.5.2009
Ono tech deset snad ani nebude tak nutnych, limitovan jsem momentalne s toho duvodu ze jsem koupil dum i s tou zahradou, takze vetsina penez jde spise do podstatnejsich veci spojenych s bydlenim, a taky jsem si rikal ze se to alespon naucim na necem... celý příspěvek >
Al-ko BC 4535 nebo Husqvarna 125 R, 16.5.2009
Zdravim, rad bych si koupil krovinorez Al-ko BC 4535,mam zahradu asi 700 metru ctverecnich, polovina je svah, travu budu sekat tak 2x az 3x za rok, tak bude asi vysoka, moc nejakych naletovich drevin tam neocekavam, ale zase nejake malini z druhe... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika