Příspěvky uživatele - 96.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký traktúrek, 1.6.2009
S prvnim dotazem vam neporadim nebot nemam tak velkou a hlavne rovnou zahradu, kde bych trakturek uzivil. Trava se klidne muze sekat mokra, jenom je zde omezeni v kvalite sberneho zarizeni trakturku, ktere se muze ucpavat. Pri sekani bez sberu neni v... celý příspěvek >
Co poridit na sekani plochy 1500m, 1.6.2009
V teto cene jsou uz vsechny rotacni sekacky kvalitni. Kdybych mel k dispozici tuto castku tak bych se asi poohledl po nejakem levnem trakturku nebo rideru. Preci jen je to vetsi zabava se vozit a vzdycky by se nekdo nasel kdo by to odjezdil (hlavne... celý příspěvek >
Kterou sekačku mám vybrat, 1.6.2009
Osobne bych vam nedoporucil ani jednu z nich z duvodu pohonne jednotky. Byt vami, zamerim se pri vyberu na sekacky s motorem Honda nebo B&S. U techto motoru mate zaruku kvality a dostupnosti servisu. R.
Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 1.6.2009
Pro pana 144.17. Pokud mate dobre nastavene popruhy a vyvazeny stroj a presto je drzeni riditek pro vas neprijemne, mozna to bude tim, ze mate moc jemne a citlive ruce z nedostatku manualni prace. Urcite by vam pomohly kvalitni pracovni rukavice. R.
Krovinorezy - zkusenosti / 2takt Solo, HQ 235 a 4mix Stih FS 130, 17.5.2009
Pane sury. Oba motory jsou vlastne ctyrtakty. Normalni ctyrtakt ma motorovy olej zvlast, kdezto 4mix primo v namichanem benzinu, ktery musi dosti slozite projit vsemi mazanymi dily nez se dostane do spalovaciho prostoru, ale Stihlaci to maji... celý příspěvek >
Mulčování trávníku na zahradě - pro a proti, 16.5.2009
Travniku urcite prospejete. Jak jsem zde nedavno psal, mam po obou stranach sousedy, kteri travu poctive sbiraji. Maji problemy s mechem a ridkou travu. Pokud se podivate na vsechny tri zahrady tak na krajnich uvidite jakousi bezbarvou hmotu a mezi... celý příspěvek >
Vypinani ctyrtaktniho motoru syticem, 16.5.2009
Pane J.S., prave ze me to zarazilo. Jelikoz je 5w-30 plna syntetika tak by mela mit nemennou viskozitu v nejvyssim rozsahu teplot, ale v navodu proste pri +30 stupni celsia konci. Pokud mate moznost, prosim nahlednete do navodu. Dik R.
Omlouvam se za chybu. "prekracuji" nahrazuji slovem "umoznuji". S mobilem to mam trochu slozitejsi nez vy s pocitadlama :o). R.
Motor mam k motokolu. Jelikoz preci jen hrozi nebezpeci snizeni zivotnosti motoru diky degradaci jiz tak maleho mnozstvi oleje (0,08l), tak tam radeji ten vypinac dam. Jeste jsem se chtel zeptat: V navodu je pouziti oleje 5w-30 pouze pri teplotach od... celý příspěvek >
Al-ko BC 4535 nebo Husqvarna 125 R, 16.5.2009
Pokud chcete krovinorez pouze docasne s vyhledem na zakoupeni lepsi znacky, tak je Al-ko s blizkym servisem dobra volba. Cinani nejsou spatni v kopirovani technologii, ale pouzitim nevhodnych materialu. Pokud by Al-ko pouzilo motor dobreho vyrobce,... celý příspěvek >
Vyžínač / křovinořez k RD pro ženu, 10.5.2009
Moje manzelka mi kdysi chtela udelat radost a statecne sekala, kdyz jsem byl v praci. Bohuzel v pulce zahrady nevysvetlitelnym zpusobem utrhla kryt vzduchoveho filtru a filtr samozrejme vypadl. Zbytek dosekala bez filtru, ale krovinak to diky bohu... celý příspěvek >
Sekačka Honda HRG 465 C3 SDE, 20.3.2009
Ta nebude nejhorší volbou, je to sekačka vysoké kvality i když cena je trochu vyšší než konkurence.
Aká kosačka je vhodná?, 14.11.2008
Pouzivam Alko 47BR 3in1 B&S 5,5 koni. Vyborna pro sber a mulcovani na rovnem terenu i v mokre trave. Jelikoz sekam v kopcovitem terenu odchazi ozubeni pohonu plastovych kolecek. Do svahoviteho terenu bych vam spise doporucil Hondu. R.
Kvalita benzinu, 19.10.2008
V diskusich jsem vycetl, ze dvoutakty jsou velice citlive na kolisani kvality benzinu. Je tedy lepsi si poridit krovinorez s motorem Honda nebo Subaru? A jak je to s ctyrtakty u motorovych pil? L.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika