Příspěvky uživatele - 7.28

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čerpadlo do sudu, 15.5.2009
Stačí na konci hadice pouze dva bary? Pokud na ni připojím hadici se zahradní pistolí...? Děkuji
Zalievanie zahrady, 14.5.2009
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda stačí tlak čerpadla 3,4 bar, pokud bude max převýšení 3 metry a délka hadice asi 20 metrů a bude použita klasické postřikovací pistole. Děkuji za odpověď.
Grundfos - tlakový spínač, 14.5.2009
Děkuji za odpověď. Mohl by jste mi napsat jaký konkrétně tlakový spínač by pro tlakové ponorné čerpadlo byl vhodný? Děkuji
Grundfos - tlakový spínač, 11.5.2009
Dobrý den, hledám levný tlakový spínač na zahradní čerpadlo a zaujal mě tento: HYDRO SKD 1. Nemáte s ním někdo zkušenosti? Děkuji
Hadice Semperti a čerpadlo, 7.5.2009
Dobrý den, hledám hadici na zalévání, čerpání vody a bežné použití na zahradě. Měl jsem nějakou noname hadici, ale po pomerně krátké době se začala lámat a přetáčet. Na diskuzi jsem četl o hadicích Claber a Gardena. Vesměs z diskuzí vyplynulo že... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika