|
Příspěvky uživatele - 7.28
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čerpadlo do sudu, 15.5.2009 Stačí na konci hadice pouze dva bary? Pokud na ni připojím hadici se zahradní pistolí...? Děkuji |  | Zalievanie zahrady, 14.5.2009 Dobrý den, rád bych se zeptal, zda stačí tlak čerpadla 3,4 bar, pokud bude max převýšení 3 metry a délka hadice asi 20 metrů a bude použita klasické postřikovací pistole. Děkuji za odpověď. |  |
|  | Grundfos - tlakový spínač, 14.5.2009 Děkuji za odpověď. Mohl by jste mi napsat jaký konkrétně tlakový spínač by pro tlakové ponorné čerpadlo byl vhodný? Děkuji |  | Grundfos - tlakový spínač, 11.5.2009 Dobrý den, hledám levný tlakový spínač na zahradní čerpadlo a zaujal mě tento: HYDRO SKD 1. Nemáte s ním někdo zkušenosti? Děkuji |  | Hadice Semperti a čerpadlo, 7.5.2009 Dobrý den, hledám hadici na zalévání, čerpání vody a bežné použití na zahradě. Měl jsem nějakou noname hadici, ale po pomerně krátké době se začala lámat a přetáčet. Na diskuzi jsem četl o hadicích Claber a Gardena. Vesměs z diskuzí vyplynulo že... celý příspěvek > |  |
|
|
|