Příspěvky uživatele - 156.224

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nektarinky, 31.8.2009
Já mám zkušenost, že jakmile se na nektarinkách objeví zkroucené listy a nebyl předtím žádný postřik, dopadne to se stromkem v daném roce obvykle špatně.Otrháním listu se sice částečně vzpamatuje, ale je po úrodě.Proto každoročně PŘED rašením... celý příspěvek >
Nektarinky, 31.8.2009
S napadáním nektarinek máte pravdu.Mám dvě odlišné odrůdy, asi s měsíčím rozdílem dozrávání a obě, jakmile nektarinky byly již v obdobíé sklizně, napadly vosy a nektarinky pak začaly velmi rychle hnít.Musel jsem je otrhat, protřídit,bylo to již asi... celý příspěvek >
Nektarinky, 6.6.2009
Bydlím v Kroměříži a mám v městské zástavbě u domu dvě rozdílné nektarinky, které mi jedna školka prodala omylem místo broskví..Předtím jsem tam měl několik let dvě broskve R.H.Mám osobní několikaletou zkušenost, že pokud se broskvě nebo nektarinky... celý příspěvek >
Althanova ryngle, 15.5.2009
Jsem absolutní amatér z Kroměříže.Koupil jsem si Alhanovu ringlodu /snad, prodali mi několik jiných stromů než bylo uváděno na vysačkách/ před 3 lety.Druhým rokem na ní bylo asi 15 květů, z toho byly dva menší modročervené plody.Letos,3 rokem jsem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika