Příspěvky uživatele - 253.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proč nesedí na hřadle?, 29.11.2012
Dobrý den, vyrobili jsme slepicím nový kurník. Při jeho stavbě a vybavení jsme vycházeli z rad a zkušeností jiných chovatelů a různých publikací. Přesto nám slepice nechtějí sedět na hřadle? Dříve (první rok života) spaly ve staré psí boudě, kde měly... celý příspěvek >
Je moje slepice nemocná?, 29.11.2012
Díky za odpovědi, zařídíme se podle toho. Marie S.
Je moje slepice nemocná?, 26.11.2012
Dobrý den, už přes rok chováme slepice. Cca od léta jedna nenese, později jsem si všimla i průjmu. Dalším příznakem jejího nalomeného zdraví je nedostatečně vyvynutý hřeben a laloky. Nemají ani barvu, jsou takové světle červené, až šedavé. Druhé dvě... celý příspěvek >
Cykas, 9.10.2010
Ahoj, s pěstováním cykasů mám poměrně zkušenosti. Doma mě roste už téměř dvacet let cykas revoluta, o něm nejspíše píšete. Co se týče péče, je poměrně nenáročný, stačí kvalitnější zemina, dostatek slunce, hlavně v době, kdy rostou nové listy (jinak... celý příspěvek >
Je kos škůdce?, 10.6.2010
Kos je fajn pták, nesmí jich ale být moc. Pak je to Hitchcock. Naštěstí máme v sousedství hnízdo sojky. Oblíbenou krmí jsou mláďata kosů. Sojka udělá nálet na kosí hnízdo, staří kosáci řvou, ale sojka jedno kosí mládě uchopí a letí s ním nakrmit své... celý příspěvek >
Kupuji zahradní traktor, 3.5.2010
Koupil jsem ojetý zahradní traktor John Deer s bočním výhozem a košem. Při pokusu o sbírání do koše se okamžitě ucpe trubka vedoucí ke koši a to i pri sekání velmi nízké trávě. Předchozí majitel do koše nesekal a tak mi neporadí. Nemáte prosím... celý příspěvek >
Slimáci? Vím jak na ně, 15.5.2009
Nechci být k slimákům, a jiným plzákům kruťas ale: 1) Mají přirozeného nepřítele - světlušky. Samička světlušky upustí sem tam vajíčko do trávy,  to se nalepí na slimáka a larva ho zevnitř vyžere, inu predátor. Takže chránit světlušky. 2)... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika