|
Příspěvky uživatele - 253.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Proč nesedí na hřadle?, 29.11.2012 Dobrý den, vyrobili jsme slepicím nový kurník. Při jeho stavbě a vybavení jsme vycházeli z rad a zkušeností jiných chovatelů a různých publikací. Přesto nám slepice nechtějí sedět na hřadle? Dříve (první rok života) spaly ve staré psí boudě, kde měly... celý příspěvek > |  | Je moje slepice nemocná?, 29.11.2012 Díky za odpovědi, zařídíme se podle toho. Marie S. |  |
|  | Je moje slepice nemocná?, 26.11.2012 Dobrý den, už přes rok chováme slepice. Cca od léta jedna nenese, později jsem si všimla i průjmu. Dalším příznakem jejího nalomeného zdraví je nedostatečně vyvynutý hřeben a laloky. Nemají ani barvu, jsou takové světle červené, až šedavé. Druhé dvě... celý příspěvek > |  | Cykas, 9.10.2010 Ahoj,
s pěstováním cykasů mám poměrně zkušenosti. Doma mě roste už téměř dvacet let cykas revoluta, o něm nejspíše píšete. Co se týče péče, je poměrně nenáročný, stačí kvalitnější zemina, dostatek slunce, hlavně v době, kdy rostou nové listy (jinak... celý příspěvek > |  | Je kos škůdce?, 10.6.2010 Kos je fajn pták, nesmí jich ale být moc. Pak je to Hitchcock.
Naštěstí máme v sousedství hnízdo sojky. Oblíbenou krmí jsou mláďata kosů. Sojka udělá nálet na kosí hnízdo, staří kosáci řvou, ale sojka jedno kosí mládě uchopí a letí s ním nakrmit své... celý příspěvek > |  | Kupuji zahradní traktor, 3.5.2010 Koupil jsem ojetý zahradní traktor John Deer s bočním výhozem a košem. Při pokusu o sbírání do koše se okamžitě ucpe trubka vedoucí ke koši a to i pri sekání velmi nízké trávě. Předchozí majitel do koše nesekal a tak mi neporadí. Nemáte prosím... celý příspěvek > |  | Slimáci? Vím jak na ně, 15.5.2009 Nechci být k slimákům, a jiným plzákům kruťas ale:
1) Mají přirozeného nepřítele - světlušky. Samička světlušky upustí sem tam vajíčko do trávy, to se nalepí na slimáka a larva ho zevnitř vyžere, inu predátor. Takže chránit světlušky.
2)... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|