|
Příspěvky uživatele - 22.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bionafta, 14.5.2009 My sme ji pálily ve 4 nákladních vozech, asi 3 roky bez problémů. Pro poruchu diferáku jeden zůstal stát asi 6 měsíců a totáně se zalepilo vstřik. čerpadlo, musely sme dát i nové trysky. Dokud se jezdí pohoda, po odstavení běs. |  | Rotačka na Uni systému, 8.12.2008 Díky za typ. Měl jsem na mysli nějakou dvoububnovou sekačku, protože někteří spoluobčané z dlouhé chvíle házejí kameny na louku a nestačím měnit nože na kose nebo rovnat prsty. Mám větší plochu na sekání a při záběru 70 cm. bych se asi uchodil |  |
|  | Rotačka na Uni systému, 11.10.2008 Možná bude problém s otáčkami, aby to sekalo a nežvýkalo. |  | Rotačka na Uni systému, 28.9.2008 Postrkuji příspěvek do předu. Má někdo zkušenost s podobnou sestavou? Díky za Vaše názory. Karel. |  | Rotačka na Uni systému, 21.9.2008 Zdravím všechny. Mám zahradní frézu Uni systém s motorem Robin.Chtěl bych zkusit přispůsobit nějakou rotační sekačku na tento stroj. Nemáte někdo zkušenosti s podobnou sestavou? Díky za tipy. Karel. |  |
|
|
|