Příspěvky uživatele - 165.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila do 6000, 31.8.2009
Pokud nehodláte dřevo kácet v lese, ale jen dělit na dvoře, pak jednoznačně elektrická.
Motorová pila Stenson (benzínová), 31.8.2009
Dejte si tu do hledání slovo Stenson nebo Timbertech, o těchto čínských pilách z Aukra se tu už diskutovalo.
Miscanthus zebrinus - okrasná tráva - přesazení, 24.8.2009
děkuji vám za rady.. ostříhala jsem ji tak uvidím.. jinak si pořídím na jaře novou..
Zaseklý nůž u elektrické sekačky?, 19.8.2009
Nemá, je to spotřební zboží - kupte si jinou. Leda snad že by byl po ruce nějaký hobbybastlíř, který se v podobných strojcích vrtá ze záliby a ne pro obživu...
Výměna olej.filtru po prvních 5 hodinách provozu motoru B&S, 22.6.2009
Prosím o radu, zda je nutno měnit i olejový filtr při první výměně oleje u motoru B&S po 5 hodinách provozu.
Partner 738, 14.5.2009
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s tímto modelem pily. Chtěl bych ji na chalupu na použití tak hodinu měsičně na řezání sucharů a kmenů o průměru max. 30cm. Nikdy nebudu nic kácet ani řezat v lese. Chci to jenom na... celý příspěvek >
Brill Crossover 102/16 H OHC, 4.2.2009
AGS je asi dobrý. Soused ho má už 3. sezónu a pořád mu to funguje.Seče 50 arů.Neviděl jsem, že by řešil nějaké problémy jak zde na fóru v roce 2008 popisují s traktorky Partner či Husqvarna. Ani si na něj nestěžuje. Kupoval si ho také proto, že ND... celý příspěvek >
benzin do pily, 4.2.2009
Míchám už 8 let benzín do křováku i do pily v PET od minerálky Ondrášovka. Udělal jsem si na ní značku 1 litr a vždycky si směs po 1 litru namíchám. Někdy mi v tom zůstane i trochu deci směsi pár dní či týdnů. Nic se s tou PET neděje.
Poměr benzínu a oleje do motor. pily, 17.1.2009
Každý výrobce v návodu uvádí jaký poměr oleje v benzínu má být. U značkových olejů to je většinou 1:50. Nic míň nic víc. Mám 10 let pilu Partner 351 a 9 let křovinořez OleoMac T746 a od počátku jejich provozu tam dávám do benzínu olej Husqvarna 1:50.... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika