|
Příspěvky uživatele - 79.134
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradni sekacka zastavuje, 28.5.2009 dobry den pan durkovic,
schvalne som pozrel vasu poslednu reakciu, cital som viacere vase clanky a potrebujem od vas radu.
planujem kupit system KF 04, predajca mi odprucil quantum 60 II, alebo dragon 55 II.
co by ste mi odporucili vy?
co som... celý příspěvek > |  | Choroba na Ihličňanoch, 13.5.2009  Dobrý deň, na smrekovcoch (modřínoch) sa mi začali tvoriť akési biele akoby páperové také ľahké zámotky alebo hrčky. Robí sa to na smrekovcoh čo mám v kvetináči aj na tých čo sú zasadené pred panelákom, či v záhrade. Obdobné niečo, skôr v okolí kmeňa... celý příspěvek > |  |
|  | Choroba na kaktuse, 13.5.2009  Zabudol som tú fotku. |  | Choroba na kaktuse, 13.5.2009 Cez leto som si doniesol z Tuniska 3 druhy kaktusov (možno že to boli sukulenty...). Všetky mi krásne zakorenili a aj začali rásť, ale cez zimu (umiestnené ich mám pri okne) mi začali chytať akési biele bodky vyzerajúce ako nejaká pleseň a kvôli tomu... celý příspěvek > |  |
|
|
|