|
Příspěvky uživatele - 32.9
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Honda GCV - DOV, 23.6.2009 Dik, hned som spokojnejší. Takže ten nastrekovač paliva majú len motory s rozvodom SV? (Ten starý, vraj prekonaný v prvej polovici 20 st.) |  | Honda GCV - DOV, 23.6.2009 Ja som majiteľom motoru INTEK PRO OHV 65. Musím potvrdiť že je to fakt super vec, no mám dotaz. V skutočnosti mám doma motor z označením 825 PRO series, ale už mi tu niekto napísal že je to úplne to isté ako INTEK. Zaujíma ma však to, prečo na ňom... celý příspěvek > |  |
|  | Alko - Snapper, 12.5.2009 Ja si chcem kupit Snapper, jedine ten pojazd ma odradza od kupil. Inac sa mi zda perfektne vytvarovana, z dobrym motorom. A niekto tu napisal nieco o tych packach v rôznych farbach. Tie cervene som nasiel hl. na ceskych strankach. Nie su to nejake... celý příspěvek > |  | Benzinová sekačka - motor, 12.5.2009 Aj VIKING ale tiez by som to nebral pre tu cenu. Mimochodom kosacky Viking su spicka, ale ich ceny... Keby spravia seriu 6 o par tisic lacnejsiu, asi nikto kto chce lepsiu kosacku by nevahal. |  | Jakou motorovou pilu pro zenu?, 28.4.2009 Tak v tejto cene je pila totalny smejd. Pokial sa nechcete sklamat v kupe, dobra pila je nad 10000. Je viacmenej jedno aka no myslim si ze o nieco vedie Jonsered. Ale ak chcete fakt taku lacnu, potom si kupte Partner, Homelite, alebo Extol. Iné... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|