|
Příspěvky uživatele - 41.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
třešně - málo vzrůstné podnože, 7.4.2008 Nevíte někdo, která školka množí třešeň Těchlovan na málo vzrůstných podnožích? U všech prodejců jsem ji zatím viděla jenom na ptáčnici. Vím, že teď už ji neseženu, ale aspoň budu na podzim "moudřejší", když mi napovíte.... celý příspěvek > |  | Čtyřboč - novozélandský špenát, 4.4.2008 To s tou chutí bude asi individuální, já jsem pro změnu toho názoru, že normální špenát stojí za houby a novozélandský je výborný. :-)
Jinak jsme si koupili semínka před lety - a od té doby jen každý rok v květnu projdem zahradu a... celý příspěvek > |  |
|  | rezistenty, 3.4.2008 Díky všem za rady. Ze zdejší českobudějovické nabídky jsem nakonec zvolila jabloně Ametyst, Rajka a Rubinola na MM 106. Vandu jsem vzdala, chci se co nejvíce vyhnout chemii, a na Topaz jsem nenarazila. |  | Korejská jedle - nevím si rady - nerostou mi šišky, 3.4.2008 Mám korejskou jedli (asi 13-14 let) a kupovala jsem ji s tím, že dorůstá 3m, ovšem dnes má již něco mezi 6-7m a stále roste a už by potřebovala zarazit, jinak mám obavu o barák. Máme ji asi 5m od domu na severní straně, je nádherná, úžasná dominanta,... celý příspěvek > |  | podnož Montclar?, 19.3.2008 Děkuji. Snad to v té naší střední půdě přežije. |  | Jiřiny mi nekvetou, 18.3.2008 Já pěstuji jiřinky nízké balkonové, asi tak 20 cm výška. Když jsem ji koupila poprvé v květináčku, tak kvetla, přesadila jsem ji do velkého květináče o šířce asi 50 cm a porostla celý květináč., byla samý květ, listy byly jen trochu vidět. V... celý příspěvek > |  | Canna - indická, 18.3.2008 Já pěstuji kany několik let - ty velké s červenými květy, ale vysazuji jen přímo do zeminy, chtějí hodně slunce a vlhkou půdu, za sucha zalévám, hodně kvetou, jsou vysoké asi dva metry. Na podzim je vyberu, zeminu moc neoklepávám a dávám do velkých... celý příspěvek > |  | hortensie, 18.3.2008 Díky za vaše povzbuzující řádky, napsala jsem si přesně název a určitě si ji koupím, pokud budete mít fotky, budu ráda, když je dodáte. Veruna |  | Chemie, 18.3.2008 Ano, jak jste uvedl. Většina. To je právě ten kámen úrazu. Jen mě mrzí, že když už je zahrádkářský "kodex" takto nastaven, nejsem akcionář nějaké chemické továrny. Svým dětem bych pak doporučil aby se stali akcionáři farmaceutické... celý příspěvek > |  | Slimáci - vina zahrádkáře, 17.3.2008 Plně s Vámi souhlasím a také Vám tleskám. Kdyby se zde nepsalo o slimácích, ale o terorizmu na blízkém východě, byli by zde ti nejlepší poradci sečných i chemických zbraní. Každý tvor má svého nepřítele. Ale když chcete plnit kapsy chemickým... celý příspěvek > |  |
|  | kompostér ze sudu, 16.3.2008 Výborný nápad zrovna jsem chtěla jeden takový poškozený sud vyhodit. Díky za radu |  | rezistenty, 12.3.2008 Díky, podle pomologie to opravdu bylo Charlamowski. Nevíte, jestli se tahle odrůda dá ještě někde sehnat? Nebo jestli existuje rezistentní ekvivalent?
Krom odrůd doporučovaných panem Zavřelem (tedy i ony se mi hodně zamlouvají), jsem dále po... celý příspěvek > |  | kdo zná nové druhy trvalek, 11.3.2008 Děkuji za váš předchozí názor. Já jsem z Havířova a tady v okolí o žádných výstavách nevím, jezdím do Polska do zahradnictví, tam se zas tak dobře nedomluvím a zjišťuji, že v katalogu nabízejí spoustu nových krásných kytek, ale pokud se tady na... celý příspěvek > |  | clemantisy - jak množit, 11.3.2008 Děkuji za váš příspěvek, rozhodně to vyzkouším, také si myslím, že je dobré nechat výhon spojený s mateční rostlinou, nanejvýš mladý výkon něčím přikrýt. Příští rok může vyměnit zkušenosti, jak se nám to podařilo. Ještě jednou díky, Veruna |  | knifonie, 10.3.2008 Dobrý den, potřeboval bych prosím zjistit, jak pečovat o trvalku knifonii, zejména zda jí seřezávat listy. Již po dvou letech se rozrostla ve velký trs, a bez problémů přezimuje včetně listů. Pouze některé listy či jejich konce seschnou. Je třeba... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|